maanantai 6. elokuuta 2018

Terveyskeskus helsinki sähköinen asiointi

Tietoturvasyistä käytön tuessa ei nähdä soittajan, hakemuksen tai hakijan tietoja. Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin käytön tuki, avoinna ma-pe klo 8-1 puh. Jos sinun on itse vaikea hoitaa asioitasi, voit antaa toiselle henkilölle suostumuksen toimia puolestasi terveydenhuollon sähköisissä palveluissa. Suostumuksen annat täyttämällä tältä sivulta löytyvän lomakkeen. Terveys- ja sosiaalipalvelujen sähköinen asiointi.


Maisa - asioi jonottamatta. Suun terveydenhuollon sähköinen asiointipalvelu Sähköisen asiointipalvelun avulla voit tarkistaa suun terveydenhuoltoon varatun ajan. Palvelun kautta voit perua ja siirtää vastaanotolle varatun ajan sekä varata suuhygienistiajan, palvelu on testauksessa. Suomalainen sähköinen resepti otetaan käyttöön muissa Euroopan maissa vaiheittain.


Omakannassa voit antaa suostumuksen reseptitietojesi luovuttamiseen toisille Euroopan maiden apteekeille. Suostumus on voimassa toistaiseksi, ja sen voi peruuttaa koska tahansa Omakannassa. Potilas- ja reseptitietojen luovutuslupaa voi myös rajoittaa.


Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla. Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain. Hae Kelan tuet verkossa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysvalmennus ja seuranta Aseta itsellesi tavoitteita ja opi uusia taitoja sähköisen valmentajan ja neuvojen avulla.


Puolesta- asiointi on mahdollista terveyskeskuksen henkilökunnan tekemille lähetteille. Voit varata ajan lähiomaiselle tai lapsellesi omalla terveysasemallasi seuraavin ehdoin: Alle 12-vuotiaalle lapselle vanhemmat voivat varata ajan laboratorioon internetissä, mikäli hoitohenkilökunta on merkinnyt lapsi-vanhempi -suhteen potilastietojärjestelmään. Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Päijät-Häme) Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Heinola) Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Sysmä) Yhteydenotto tai ilmoitus sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi. Verkkopalvelussa uudet päätökset löytyvät tammikuun puolen välin tienoilla. Oletko huolissasi omasta tai läheisesi elämäntilanteesta?


Oletko ammattilainen, ja haluaisit ottaa yhteyttä asiakkaasi kanssa. Eniten espoolaiset antavat palautetta kaduista ja liikenteestä sekä ympäristöstä. Asiakasmaksut Alle 18-vuotiaat. Jos olet alle 18-vuotias, hammashoidostasi terveyskeskuksessa ei tule sinulle käynti- tai toimenpidemaksuja. Sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakasmaksuja peritään muun muassa terveydenhoidosta, sairaanhoidosta, laitoshoidosta, kotihoidosta, suun.


Riihimäen neuvolaterveydenhoitajien yhteystiedot Kallionkatu – E, 5. Riihimäki äitiysneuvola, lastenneuvola ja perhesuunnittelu, puhelinaika ma – to klo – ja pe klo – puh. Yksi soittokerta järjestelmään riittää. Soitamme asiakkaalle takaisin aukioloajan puitteissa. Arvio hoidon tarpeesta ja kiireellisyydestä tehdään jo ajanvarauspuhelun aikana.


Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Näin varaudut koronavirukseen Jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan, suosittelemme että soitat terveyskeskukseen sen sijaan, että tulet paikan päälle. Tämä koskee myös influenssaa. Potilas, jolla epäillään koronavirustartuntaa, lähetetään Meilahden sairaalaan Helsinkiin.


Annan suostumukseni tietojeni hakemiseen väestötietojärjestelmästä sekä niiden tallentamiseen tämän sähköisen asiointisovelluksen tietokantaan. Nokian terveyspalveluiden ajanvaraus muuttuu: lääkärille ja hoitajalle varataan aika uudesta numerosta 2. Huomio:Palvelu edellyttää JavaScriptin käyttämistä. Laita JavaScript päälle ja yritä sen jälkeen uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit