tiistai 21. elokuuta 2018

Omavalvontasuunnitelma sosiaalityö

Sen tarkoituksena on kertoa lukijalle, miten yksikössä varmistetaan, että palvelu toteutetaan laadukkaasti ja asiakasturvallisesti. Huostaanotetun lapsen sosiaalityö. Vähimmäisvaatimuksena on, että omavalvontasuunnitelma on toimintayksikössä esillä siten, että asiakkaat ja muut asiasta kiinnostuneet voivat perehtyä siihen niin, ettei sitä tarvitse erikseen pyytää. Kotipalvelun tukipalvelujen tuottajia suositellaan antamaan omavalvontasuunnitelma asiakkaille sopimuksen laatimisen yhteydessä. Olemme laatineet kirjalliset suunnitelmat, joiden avulla tunnistamme, ehkäisemme ja korjaamme palveluissa esiintyvät epäkohdat.


Lisäksi laaditaan tulosyksikkökohtainen omavalvontasuunnitelma , elleivät tulosyksikön toimintaan liittyvät asiat sisälly vastuualueen omavalvontasuunnitelmaan. Omavalvontasuunnitelma laaditaan Kainuun soten hallintosäännön (§) mukaisen organisaatiojaon mukaisesti tulos- ja vastuualueittain. Omavalvonnan eri osa-alueilla voi olla myös omat vastuuhenkilöt.


Ketkä ovat osallistuneet omavalvonnan suunnitteluun? Lastensuojeluilmoitukset oman asuinalueen toimipisteeseen tai virka-ajan jälkeen puh. Tuki sovitetaan yhteen muiden toimijoiden tuen kanssa sekä seurataan sen toteutumista ja vai-kuttavuutta.


SOSIAALIPALVELUJEN OMAVALVONTASUUNNITELMA. Suunnittelutyön käytän-nön toteutuksesta vastaavat sosiaalipalvelujohtaja Sirpa Tuomela-Jaskari ja perhetyön tiimivastaava Leena Ojanperä. Vantaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala vastaa kuntalaisten terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämisen ja ylläpitämisen edellytyksistä.


Muutos on astunut voimaan 1. Haluamme, että kaikilla espoolaisilla on – vammasta tai sairaudesta huolimatta – edellytykset hyvään ja turvalliseen arkeen. Toimijoilla pitää kuitenkin olla järjestelmä, jonka avulla toimija tunnistaa ja hallitsee toimintaansa liittyvät vaarat ja varmistaa, että elintarvikkeet täyttävät niille asetetut vaatimukset. Essoten (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän) verkkosivut. Kehitämme sosiaali- ja terveyspalveluja seitsemän kunnan alueella (Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala). Tarjoamme erikoissairaanhoidon palveluja myös Pieksämäelle ja Joroisiin.


Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. Aluehallintoviraston (AVI) toiminta tähtää väestön hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen ja sosiaalipalvelujen asiakkaiden oikeusturvan toteutumiseen. Aikuisten ja perheiden parissa tehtävällä sosiaalityöllä ehkäistään sosiaalisten ongelmien syntyä arvioimalla asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja ongelmia. Asiakkaan kanssa etsitään yhdessä vaihtoehtoja ja.


Sosiaalitoimen omavalvontasuunnitelma. Kymsote – sosiaalipalvelut Hae sosiaalipalveluita Kymsoten sivuilta! Lasten, nuorten ja perheiden palvelut Siirry Kymsoten lasten, nuorten ja perheiden palvelut -sivulle.


Kärsämäen kunta, sosiaali- ja terveyspalvelut omavalvontasuunnitelma. Tämä varmistetaan mm. Valvontaa suoritetaan myös yksikön omavalvonnalla, joka perustuu omavalvontasuunnitelmaan. Mikäli toiminnassa ilmenee epäkohtia, niihin reagoidaan viipymättä.


Vammaispalvelut Vammaispalvelujen tarkoituksena on edesauttaa vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan jäsenenä. Vammaispalveluilla tuetaan asiakkaita, jotka eivät selviydy päivittäisistä toiminnoista vamman tai sairauden johdosta. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään asiakkaan omia voimavaroja ja pohtimaan niiden kohdentamista ohjauksen ja neuvonnan avulla.


Virtain ja Ruoveden sosiaalipalveluiden hallinnosta vastaa Virtain perusturvalautakunta, joka järjestää asiakaslähtöisiä palveluita auttaen ja tukien kuntalaisia eri elämäntilanteissa. Siun Helmikuu – jaa ajatuksesi tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit