torstai 23. elokuuta 2018

Porkkalan ampujat

Alta löydät tulevia tapahtumia -kohdasta kootusti seuraavat seuran tapahtumat ja harjoitusvuorot. Kurssin tarkoituksena on kouluttaa ampumaurheilua harrastavista henkilöistä practical-ammunnan harrastajia. Porkkalan Ampujat r. Practical (IPSC)-harjoittelun ja kilpailuihin osallistumisen edellytys on hyväksyttävästi läpäisty peruskurssi. Valtaosa jäsenistä Kirkkonummelta ja Espoosta.


Suomen riistakeskus edistää kestävää riistataloutta, tukee riistanhoitoyhdistysten toimintaa ja huolehtii riistapolitiikan toimeenpanosta sekä vastaa sille säädetyistä julkisista hallintotehtävistä. Upinniemessä sijaitsevalla ampumaradalla käy melkoinen pauke. Määrätietoisesti toimivat ampujat ovat kuitenkin tietoisia siitä, että lainsäätäjät ovat tarttumassa harrastukseen kovin kourin. Ratsastusseura Tampajan Torpedot ry Riding Club Cavalor ry.


Tällä hetkellä Kirkkonummella voi ulkoradalla harrastaa ammuntaa vain Upinniemen varuskunta-alueella, jonne myös yhdistykset ovat päässeet harjoittelemaan ja järjestämään kilpailuja. Vuohimäen ampumarata tarvitsee vielä rakennusluvan kunnalta. Amerikasta Suomeenkin tulleessa lajissa ammutaan liikkeestä tauluihin järeällä, vähintään 9-millisellä, käsiaseella.


Jos Kauhajoki-lautakunnan suositus toteutuu, nämäkin aseet vaikenevat. Harjoitusradalla suositus ammutaan odotetusti alas. Parikkalassa toimivia urheiluseuroja ovat Parikkalan Urheilijat, Saaren Urheilijat, Uukuniemen Urheilijat, Parikkalan Seudun Ampujat , suunnistusseura RaPSU ja Parikkalan sukeltajat ry. Parikkalassa ilmestyy Suomen toiseksi vanhin paikallislehti, nykyisin Parikkalan-Rautjärven Sanomat.


Match is over, thank you for participating! Official final. Verify lists are available at pf. Soup lunch is free in the main match in.


Kilpailut olivat kovatasoiset, monen sarjan voittotulos on myös tämän kauden kotimainen kärkitulos. Mäntsälän ampujien suorituksista kirkkaimpaan loistoon nousee Daniel Lindemanin ja Armi Häkkisen kaksoisvoitto kivääri 12VT sarjassa. Sisältö-haun tulokset hakutermillä PORKKALAN MERIVARTIOASEMA TULLINIEMI A KIRKKONUMMI. Seuran säännöistä riippuen tämä todistus saattaa maksaa tai sitten ei.


He voivat kirjoittaa todistuksen edellyttäen että todistelu harrastuksesta on vedenpitävä. Kaikissa ampumaseuroissa ei pysty harrastamaan Compak sporting tai Sporting ammuntaa. Ne seurat joissa löytyy vähintää Compak rata on PAKSUMMALLA. Alla on lueteltu suomessa toimivia seuroja ja nimeä klikkaamalla pääset seuran kotisivulle josta löydät yhteystiedot, aukioloajat ja harjoittelumahdollisuudet. Lisää artikkelissa, tutustu.


Pukaron Metsästysseura Pockar Jaktförening Ry. Pukkilan Erämiehet ry. Pusulan Riistamiehet Ry. Pyhäjärven Metsästysseura Ry. Rannikkoerästäjät R. Robin Hood Bowhunting Team Ry.


Kyrönpellon ampumarata 25m ja 50m pistoolin ikäkausisarjojen SM-kilpailu 50m Pistooli sarja M20: 1) Esa Savola LappjA 52 2) Cristian Friman ESF 505.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit