maanantai 13. elokuuta 2018

Uudet nopeusvalvontakamerat salama

Uudenmalliset nopeusvalvontakamerat sijoitetaan aluksi valtatie 4:lle ja valtatie 6:lle. Työt aloitetaan vajaan sadan kilometrin matkalta nelostiellä väliltä Lusi -Vaajakoski. Nelostielle sijoitetaan kameraa ja kuutostielle, vajaan kilometrin matkalle, asennetaan uudenmallista kameraa.


Uudet kameratolppien tutkat toimivat niin sanotulla tracking radar-tekniikalla. Se pystyy hahmottamaan useita kohteita ja ottaa jopa kohdetta hallintaan, kun ajoneuvoja tulee. Tutka seuraa ajoneuvoja noin 1metrin päästä asti. Uudet liikenteen valvontakamerat piti alun perin asentaa huhtikuussa. Myöhemmin kerrottiin, että ne tulevat kesällä.


Mikä on nyt asennuksen ja käyttöön ottamisen tilanne? Tilanne on sellainen, että käyttöönoton päivämäärä vahvistetaan pian, poliisitarkastaja Heikki Ihalainen poliisihallituksesta kertoo Ilta-Sanomille. Salama kylläkin välähtää aina kun kamera kuvaa, salamalla pysäytetään liikkuva kohde, jotta kuva onnistuisi. Lomake on Tiedustelulomake tietojen. Iltalehti esitteli taannoin Suomeen tulevat uudet valvontakamera, joiden valvovalta silmältä on aiempaa vaikeampaa suojautua.


Lue uutinen täältä: Uudet peltipoliisit käyttöön -viime hetken jarruttelu ei enää auta. Minä en usko alkuunkaan siihen, että nopeusvalvontakamerat asetetaan valtion tulojen kasvattamiseksi. Se on kyllä oikea suunta, että kaikenlaiset lainrikkojat, myös tieliikennelain, joutuvat enenevässä määrin töppäilystään maksumiehiksi. Peltipoliisi sakko.


Lievä ylinopeus on ikuistunut kuvaksi autosta, josta selviää auton sen hetkinen ajonopeus ja tarkka kuvausajankohta. Tältä sivulta löydät ihalainen -aiheisia uutisia. Keskisuomalainen - 04.


Apple Watchin toivotaan muuttavan tämän. Supercellin toimitusjohtajan Ilkka Paanasen mukaan Suomella on paljon huippuosaajia houkuttelevia valtteja. Vs: Sakkoja sakkoja sakkoja lisää sakkoja. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Hääyö Säkylän kirkossa la.


Niille, jotka haluaisivat mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit