perjantai 17. elokuuta 2018

Thermacell täyttö

Thermacell täyttö

Uusissa on sisällä jonkinlainen sulake, joka estää tämän operaation toimivuuden. Uudempia voi tuunata laittamalla sytkärin. Sisältää kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä.


Riittää 8–tunnin käyttöön. Tehoaine: Pralletriini 111. Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen. Meiltä saat aina tuoreimmat tuotteet. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto kaupasta.


Hyttyskarkottimen täyttöpakkaus. HYTTYSKARKOITIN MINI HALO LIME THERMACELL. Thermacell torjuu hyttyset erittäin tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella tai retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä.


Thermacell täyttö

Press enter to collapse or expand the menu. Päätelmä oli se, että Ryobin toiminta-aika eli akun kesto on saatu pidemmäksi maltillisemmalla lämmöntuotolla, joka näkyy karkotustehossa. ThermaCell toimii butaanilla, jonka polttaminen lämmittää ritilää, jossa tyyny, jossa karkotinainetta. Pahuksen tehokas vehje, kunhan malttaa odottaa muutaman minuutin käynnistyksestä, että ritilä lämpeää ja hyttyset kerkiävät alta pois.


Tämä taitaa olla yksi harvoista karkottimista, joka oikeasti toimii. Nettia selanneena päätin itsekin hankkia tuotteen. Hinta normaalisti taitaa olla 290e. Tätä kirjoittaessa tokmannista laite irtoaa pienellä alennuksella, 25e.


Alkuperäinen täyttöpakkaus on suolaisen hintainen eikä sellaista. Green Trailista löydät kaiken mitä tarvitset metsästykseen ja kalastukseen. Aseet, patruunat, kiikarit, eräpuvut ja eräkengät nopealla toimituksella vaikka kotiovelle! Pidä itsesi ja perheesi suojattuna, eli hyttyset ja moskiitot kaukana kekkereistä - yhdellä kaasupatruunalla juhlanne voivat jatkua jopa tuntia. Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa GRILLIKAUPPA -uutiskirjeitä.


Samalla hyväksyn, että GRILLIKAUPPA käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Kaasupatruunoilla toimiva radiopuhelimen näköinen ja kokoinen vekotin antaa noin mkokoisen hyttysvapaan alueen vartissa käynnistämisestä. Ei toimi liikkeessä, mutta on toki tosi helposti liikuteltava.


Thermacell täyttö

Aika ehdoton vekotin mukavuustelttailussa ja mökkeilyssä, ei ihme että näitä käyttää niin Amerikan kuin Suomenkin armeija. Kaasupatruunoiden omatoiminen täyttö ja ei-alkuperäisten mattojen käyttäminen alentavat kustannuksia huomattavasti. Ihanteellinen ratkaisu pihoille, terasseille, patioille, retkeilyyn ja veneilyyn. Ei vaadi sähkövirtaa tai paristoja.


Karkoitin voidaan myös helposti kiinnittää esimerkiksi reppuun tai vaikkapa terassikaiteeseen lisävarusteena saatavan kotelon avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit