torstai 9. elokuuta 2018

Venäjän konsulaatti viisumi

Lue lisää palvelustamme ja tilaa e- viisumi tästä linkistä. Alla olevat hinnat ja käsittelyajat koskevat EU-maiden kansalaisia, paitsi Iso-Britannian ja Irlannin kansalaisia. Hakijan vastuulla on viisumia vastaanottaessaan tarkistaa viisumin kelvollisuus sen varmistamiseksi, että se kattaa pyydetyn ajanjakson, tarvittavien käyntien määrän ja että se on voimassa matkan tarkoitusta varten. Sekä vähintäin niin, että pään tulee olla kokoa 3cm, jotta kuva on terävä ja kasvot tunnistettavissa.


Valokuvan on oltava kokoa x cm.

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin, esim. Pikaviisumit jopa alle päivässä! Venäjän viisumimaksujen noustessa.


Matkatoimistomme ei vastaa konsulaatin tai sisäministeriön tekemistä hinnanmuutoksista, eikä viisumisäännösten muuttumisesta aiheutuvista kustannuksista. Voit tilata viisumin helposti verkossa! Mikäli hakija ei pysty todistamaan, että hänellä on ollut aikaisemminvvenäjän viisumi , konsulaatti saattaa lyhentää viisumin voimassaoloaikaa.

E- viisumi ei toistaiseksi käy Allegro-junissa. Matkustajat eivät voi käyttää e-viisumia matkustaessaan rajan yli Allegro-junalla. Nopea viisumikeskus.


Varaa Lähialuematkojen valmis matkapaketti kätevästi verkkokaupassa. Viisumihinnat sisältävät alv. Ulkomaalaislain mukaan jokaisen ulkomaalaisen on täytettävä maahantulokortti (A- ja B-osa) saapuessaan maahan.


Korttiin on saatava tullilta leima. Tässä artikkelissa kerron, kuinka hankit nopeasti (alle tunnissa) ja edullisesti tietokoneellesi kaikki asiakirjat, joita tarvitset hakiessasi viisumia. VENÄJÄN MAAHANTULOKORTTI eli MIGRAATIO-KORTTI ON TÄYTETTÄVÄ JA LEIMATTAVA TULLISSA! Mikäli haet viisumia ja sinulla on voimassa oleva viisumi toisessa passissa, vaikka passi ei olisi edes voimassa, tulee passi toimittaa meille muiden dokumenttien kanssa, jotta konsulaatti voi mitätöidä vanhan viisumin.


Kertaviisumi: Kertaviisumi on henkilökohtainen turistiviisumi, jonka voi anoa enintään päiväksi, yhtä matkaa varten. VENÄJÄN FEDERAATION KONSULAATTI LAPPEENRANNASSA Lähetystöneuvos Alexander N. Virallisia juhlapäiviä. Niin kerta- kuin monikertaviisuminkin saat meiltä nopeasti ja joustavasti.


Pääkonsulaatti käsittelee viisumihakemuksia ja tekee päätöksiä viisumien myöntämisestä.

Monikertaviisumin normaali käsittelyaika on noin kuukautta, sisältäen puoltokäsittelyn noin 4-vkoa, konsulaattikäsittely arkipäivää. Mikäli viisumi tulee uuteen passiin ja asiakkaalla on viisumi vanhassa passissa, tulee lisäksi toimittaa joko vanha passi tai kopio aiemmasta viisumista sekä viimeisimmistä käyntileimoista. Yhden käyttökerran jälkeen viisumi on mitätön.


Raja-asema tulee menossa ja paluussa olla sama. E-viisumin käyttäminen junamatkoilla ei ole mahdollista. Heinäkuussa suuntasimme neljän päivän reissulle Pietariin ja kulku sinne tapahtui junalla, joten viisumin hankinta tuli ajankohtaiseksi. Jatkossa Schengen-viisumin voimassaoloaika voi nykyistä useammin olla viisi vuotta, mikäli hakijalla on edeltävien kolmen vuoden aikana ollut vähintään kahden vuoden monikertaviisumi ja hän täyttää muut vaatimukset.


Niitä ei juurikaan käytetty ennen kuin toisen maailmansodan jälkeen. Suomen kansalaisten viisumeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit