perjantai 3. elokuuta 2018

Business finland tapahtumat

Hotelleja puoleen hintaan. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Business Finland Porkkalankatu Helsinki.


Luomme uutta kasvua auttamalla yrityksiä kansainvälistymään sekä tukemalla ja rahoittamalla innovaatioita. Montako ICT-yritystä alueella on? Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.


Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.

Jos haluat järjestämäsi tapahtuman kalenteriimme, voit lähettää tiedot lomakkeella. Tapahtumat ja valmennukset. Avauspuheenvuoro Rehtori Mervi Vidgrén, Savonia AMK 10. Tavoitteena on lisätä yritysten kykyä vastata digiajan asiakkaiden odotuksiin yksilöllisestä ja saumattomasta asiakaskokemuksesta.


Nyt voit ilmoittautua ohjelman kick-off-tilaisuuteen 5. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN FINLAND. Voit osallistua tapahtumaan mihin aikaan tahansa. Tilaisuudessa käydään läpi Suomen Tokion suurlähetystön tontille rakennettavan paviljongin tarkoitus sekä se, miten partnerit voivat hyödyntää sitä omissa tapahtumissaan puolen vuoden ajan. Tapaamisten tavoitteena on tarjota terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille mahdollisuus verkottumiseen ja samalla kuullaan puheenvuoroja ja esityksiä eri teemojen ympärillä.


The focus is always on quality not quantity. One reliable and right contact is the difference maker. Members aim to be the best in their business areas and our groups synergy supports this. Our group meets regularly.


Kasvata innovatiivisia ideoita, yrityksesi liiketoimintaa tai pääomaa Joensuun seudulla! Meiltä saat vankkaa osaamista sekä tietoa verkostoista, olosuhteista ja mahdollisuuksista. This info session will provide the participants with information and advice on the procedures and tasks that are required when establishing a business in Finland.

Lecturers are advisers from expert organizations that are working with future entrepreneurs. Team Finland -verkosto edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahoitteiset toimijat ja niiden tarjoamat kansainvälistymispalvelut neuvonnasta rahoitukseen. Tutustu ja rakenna oma polkusi maailman markkinoille: TEAM FINLAND.


Tarjoamme rahoitusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja monenlaisiin liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin. Nostetaan innovaatiot menestystarinoiksi! Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit