tiistai 14. elokuuta 2018

Diy lahjakortti poikaystävälle

Osta lahjakortti Boozt. Yli 6Merkkiä Valikoimassa. Painata oma logo, kuva ja teksti. Haluaisin antaa osana lahjaa poikaystävälle itsetehdyn lahjakortin, jossa lupaisin hänelle jotain. Oisko teillä hyviä ehdotuksia:) Ja ikää meillä molemmilla on 19v.


Ja taustatiedoks vielä, että ollaan seurusteltu noin vuotta. On kuitenkin muutamia avaintuotteita, joita jokainen tyylistään tietoinen mies viimeistään nyt tarvitsee vaatekaappiinsa. Muodikkaat asusteet ja muut vaatelahjat antavat saajalleen hyvän mielen, sillä tämänkaltaisilla lahjoilla osoitat, että olet ajatellut sydämesi valittua ja sitä, mikä päällään hän näyttää. Mä en viime vuonna ehtinyt tehdä yhtäkään lahjavinkkipostausta jouluksi, joten tänä vuonna ajattelin korjata tämän!


Viime viikonloppuna aloiteltiinkin Pinterestin parhailla DIY -lahjaideoilla, ja tänään haluan jatkaa lahjavinkeillä miehelle. Näillä lahjoilla onnistut varmasti, ja tässä on vinkkejä sopivasti jokaiseen hintaluokkaan. Muista hyväksi havaittuja lahjoja ovat olleet dödöt ja hajuvedet.


Ralph Laurenin Polo -tuoksut ja Dieselin Only the Brave -tuotteet ovat ainakin meikäläisen nenään aivan valloittavia tuoksuja. Poikaystävälle , veljelle vai isälle? Miehille ja pojille on aina hieman vaikea keksiä lahjaa. Onneksi meillä on kokonainen sivu lahjaideoita kaikenikäisille miehille ja pojille – anna tällä kertaa sukkia hauskempi lahja! Etsitpä sitten hauskaa peliä tai siistiä Star Wars -juttua, löydät täältä kaiken!


Etkö keksi sopivaa lahjaa? Runsaasti hauskoja lahjaideoita ja erilaisia synttärilahjoja kaikenikäisille lapsille ja aikuisille! Niin just, koska olet nainen, et pysty käsittämään mikä olis hyvä lahjakortti miehelle? Siis eikö tuo ole vähän itsensä halveksimista, että ei sinulta kysytä tai et voi ymmärtää.


Minusta tuo idea, että mies ei saa tehdä mitään, on aika hyvä, paitsi tietty Jehnnylle, jolle kaikki on normiseksiä. Meiltä löydät aina tuoreet ja hauskat lahjavinkit. Joululahja jokaiselle saajalle.


Vanhemmat lunttaavat usein joulupukille suunnatusta kirjeestä, mitä perheen pienokaiset jouluksi toivovat. Liitä lahjakorttiin ajatus sen käytöstä, niin lahja on juuri niin luova ja henkilökohtainen kuin haluat. Anna ystävälle esimerkiksi K-kaupan lahjakortti ja toive, että hän ilahduttaa itseään aina perjantaisin ostamalla kortilla kukkia. Lahjakortti on luova valinta.


Muistoja ja uusia kokemuksia ei voi koskaan saada liikaa. Tämä joululahja ei jää piiloon komeron pohjalle, eikä vie paljoa tilaa muualta kuin lahjan saajan sydämestä. Jos et tunne lahjan saajaa hyvin tai olet muuten vain epävarma elämyksen valinnassa, on avoin lahjakortti oikea valinta. Tässä tapauksessa huippulahja rakkaallesi voisi olla laadukas kaiutin, mielellään mallia kannettava, jotta hän voi helposti ottaa sen mukaansa aina seuraaviin bileisiin. Mitä lahjat anopille, entä poikaystävälle ? Poimimme tämän joulun tyylikkäimmät lahjaideat alle kympillä.


Aina sama päänvaiva, mitä sitä ostaisi. Meillä on ystäväni Miran kanssa sellainen askartelukerho. DIY – lahjoja mummille, kummille, kaverille.


Kahvista tehty diy -kuorinta on ihana lahjaidea diy -kosmetiikan ystävälle. Mutta siinä ne nyt ovat. Koska halusin helpottaa joulustressiänne, lisäsin joihinkin kohtiin suoria linkkejä tuotteisiin. Mainittakoon kuitenkin, että kyse ei ole mainoslinkeistä, vaan puhtaasta auttamisen ilosta. Aloitetaan asioista yksinkertaisimmalla ja edullisimmalla, läsnäololla.


Ystävänpäivä lahja ennakko - ystävänpäivä lahja poikaystävälle Heart notes on a mirror! Click through for amazing, over-the-top Valentines Day ideas, including Valentines crafts, Valentines recipes, and Valentines decorations, and more! Jos saajan kodissa on maalaisromanttinen sisustus, voit valita erilaisen rasian kuin saajalle joka suosii modernia kodinsisustusta. Itse tehty lahja on aina arvokas. Kurkkaa inspiraatiosivuillemme ja tee itse DIY -lahjat, jotka ovat kuin suoraan sisustusblogista.


Elämyslahjoilta löydät mahtavia lahjoja, jotka vaihtelevat epätavallisista ja ylellisistä haastaviin ja innostaviin vaihtoehtoihin. Heijastimet kuuluvat henkilönsuojainten kategoriaan. Lisätietoa henkilönsuojaimista löytyy täältä.


Isänpäivä on kulman takana eikä jouluunkaan ole enää kauaa. Mitä hankkia miehelle, poikaystävälle , isälle, veljelle tai isoisälle lahjaksi? Pehmeät paketit kuuluvat jouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit