tiistai 14. elokuuta 2018

Kelan toimistot

Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Suomen Kela toimisto ketjun kaupat, jotka on lisätty sivuillemme. Voit etsiä kauppoja alla näkyvältä kartalta tai listalta. Ne oli suunniteltu tilapäisiksi toimistotiloiksi, jotka voitiin myöhemmin muuttaa asuintaloiksi. Englanninkielinen puhelinpalvelu sekä yhteistyökumppaneille suunnattu viranomaislinja ovat kiinni. Kela sulkee Lopen toimiston vuodenvaihteessa.


Kelan toimistot

Osittaiseen aukioloaikaan siirtyvät Savitaipaleen, Luumäen, Ruokolahden, Joutsenon ja Rautjärven toimistot. Toimistot ovat helmikuusta alkaen avoinna muutamana päivänä viikossa. Uusia aukioloaikoja Etelä-Karjalan toimistoissa 1. Miten muutan liitteet sähköiseen muotoon? Omat eläketietosi -palveluun vietävä liite voi olla joko skannattu tai valokuva.


Kelan Lopen toimisto säppiin. Palvelutoimistossa sijaitsee sivistystoimen, varhaiskasvatuksen sekä musiikkiopiston toimistot. Liitteen muoto voi olla pdf, jpg, tiff tai png ja yksi tiedosto saa olla kooltaan korkeintaan Mt. Palvelupisteeseen tullessasi palveluneuvojamme arvioi ja opastaa, mikä asiointitapa sopii parhaiten asiasi hoitamiseen.


Kelan toimistot

Työkokeilussa henkilö voi selvittää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojaan tai mahdollisuuksiaan palata työmarkkinoille. Työkokeilu voidaan järjestää esimerkiksi seuraavissa tilanteissa Henkilöltä puuttuu ammatillinen koulutus tai hän suunnittelee alan tai ammatin vaihtoa. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit