tiistai 7. elokuuta 2018

Salassapitosopimus työpaikan vaihto

Tietoa kilpailukieltosopimuksen ehdoista ja kilpailevasta toiminnasta. Sisältöä muutettu 22. Kilpaileva toiminta.


Työntekijä ei saa tehdä toiselle sellaista työtä tai harjoittaa sellaista toimintaa, joka huomioon ottaen työn luonne ja työntekijän asema ilmeisesti vahingoittaa hänen työnantajaansa työsuhteissa noudatettavan hyvän tavan vastaisena kilpailutekona. Salassapitosopimus voidaan tehdä myös työnantajan ja työntekijän välillä tai ottaa työsopimukseen salassapitoehto. Näillä voidaan täsmentää ja tarkentaa lakisääteistä salassapitovelvollisuutta sekä sopia esimerkiksi työsuhteen jälkeen noudatettavasta salassapidosta.

Tästä syystä on tarpeellista, että palveluntuottajan kanssa tehdään kirjallinen palvelutasosopimus (Service Level Agreement, SLA) sekä salassapitosopimus , joka kattaa myös kaikki palveluntuottajan palvelun tuottamiseen osallistuvat henkilöt. Palveluntuottajan henkilöiden työsuhteen päättyminen edellyttää myös asiakkaan reagointia. Sain uuden työpaikan ja olin lähdössä kuukaudeksi lomalle. Irtisanoutumiseni oli mennyt jotenkin toimitusjohtajalta ohi.


Muutama päivä ennen työsuhteen päättymistä ja loman alkamista tj vaati, että jatkaisin vielä loman jälkeen töissä tai hän pidättäisi lomarahat tai osan palkasta. Timosen mukaan aiempien yt-neuvottelujen yhteydessä on sovittu irtisanomisajaksi kaksi viikkoa. Timonen uskoo, että tiistaina jatkuvissa yt-neuvotteluissa sovitaan aiempaan tapaan, ettei salassapitosopimus ole enää voimassa ja samalla irtisanoutumisajaksi tulee yt-neuvottelujen ajaksi kaksi viikkoa.


Julkaistu torstaina 04.

Trillerin pääosissa nähdään Saija Lentonen ja Ilkka Heiskanen. TVsunnuntaisin 21. Sarjalla ei ole nettikatseluoikeuksia.


Viime aikoina monen henkinen kestävyys on ollut koetuksella, kun lama on puraissut kovalla kädellä ja irtisanomisuutisia on tullut ennätystahtia. Miten työpaikan menetyksestä voi selviytyä henkisesti? Juontaja Anu-Maija Kärjän kanssa ajankohtaisesta aiheesta on keskustelemassa psykologi Soili Poijula. Vaihto -omaisuuden osalta hallitus vahvistaa vuosittain enimmäismäärät suurille varastoille (keskusvarasto ja sairaala-apteekki). Muiden varastojen osalta hankintakeskus lähettää vuosittain yksiköille inventointiohjeet.


Yksiköt vastaavat hallinnassaan olevan omaisuuden hallinnoinnista ja raportoivat siihen kohdistuvista muutoksista. KauppakamariTieto ja Ammattikirjasto ovat uudistuneet. Vaihda salasanasi, kun kirjaudut ensimmäisen kerran uusille sivuille. Kom ihåg att byta ditt lösenord då du loggar in för första gången till de nya sidorna. Turvallinen työ ja työntekijöiden hyvinvointi sekä riskien ennaltaehkäisy antaa hyvän yrityskuvan.


Työturvallisuuteen työpaikalla vaikuttavat koneiden, laitteiden ja työvälineiden turvallisuus, työpaikan sisäinen liikenne, fysikaaliset tekijät, vaarallisten aineiden käsittely, henkilösuojaimet ja väkivallan kohtaaminen. Nyt sinulta menee vähän puurot ja vellit sekaisin. Jos tehtaan asioista on viranomaistutkinnassa, ne eivät tietenkään ole niitä tehtaan sisäisiä asioita, joista salassapitosopimus osaltaan käskee vaikennemaan.


Investointipankki kiinnosti häntä toimialana.

Relander antoi useille investointipankeille kymmenien miljoonien toimeksiantoja. Hän halusi pitää hyvät välit siihen suuntaan, jotta työpaikan vaihto sujuisi jatkossa liukkaasti, jos paikat Sonerassa kävisivät liian kuumiksi. Vältämme antamasta tai ottamasta lahjoja, jotka voivat aiheuttaa ristiriidan, rikkoa vastapuolen normeja tai lakia.


Emme ota osaa mihinkään tekoon tai laiminlyöntiin, mitä voitaisiin pitää voimassa olevien kilpailu- tai kartellilakien vastaisena, kuten esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit