perjantai 10. elokuuta 2018

Huom tarjouskauppa

Tarjouskauppa sopii vaihtoehdoksi tai tukemaan perinteistä toimeksiantoa. Tarjoukset tehdään velattomasta lähtöhinnasta alkaen. Kohteesta kiinnostunut voi kirjautua netissä seuraajaksi. Netissä on näkyvillä seuraajien lukumäärä. Hintatestillä on helppo selvittää asunnon hinta-arvio ja keskimääräinen myyntiaika.


Huomin nettisivuilta löytyvä asunnon hintatesti on vaivaton tapa lähteä liikkeelle esimerkiksi silloin, kun asunnon vaihto on ajankohtaista. Huoneistokeskus otti käyttöön oman tarjouskauppa -mallinsa, joka kantaa nimeä OmaTarjous. Saman konsernin Huom ! Kunnanhallituksen kokous käsittelee tarjoukset.


Myyjän ei ole pakko hyväksyä korkeinta tarjousta, ja hän voi halutessaan jättää kohteen. Haluatko asua Pyhäjärven rantamaisemissa, upeiden ulkoilumaastojen kupeessa? VALOA TULVIVA KOTI.


Etelänsuuntainen olohuone suorastaan tulvii valoa ja kutsuu asumaan. Viihtyisä ruokailutila yhdistää kauniin keittiön ja vieressä olevan olohuoneen. Laitteiden yhteydessä ilmoitettavat hinnat eivät sisällä koulutusta, joten niistä Sinun tulee sopia erikseen. Välityspalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tärkeintä on löytää juuri Sinun tarpeitasi ja myytävää kohdettasi vastaava palvelutuote ja myynti- ja markkinointikokonaisuus.


Aika moni välittäjä, mm. Jonkin verran näkyy asuntoja myynnissä, joissa tarjouskauppa käytössä. Osaan tullut tarjouksia, osaan ei. Kiinteistönvälitys on ammattimme.


Kukaan ei välitä niin kuin me. Aiotpa myydä asuntosi itse tai välittäjää apuna käyttäen, olet molemmissa tapauksissa asunnon omistajana aina itse vastuussa kaupasta. Kun olet ostamassa tai myymässä asuntoa, kiinteistönvälittäjämme yli 1paikkakunnalla auttavat sinua. Tampere Ryydynpohja Mäkelänkatu 11.


Löydä uusi kotisi jo tänään! Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa Keravalla? Asunnon myynti sujuu Sp-Kodin kanssa. Oman kodin myyminen tai vaihtaminen tulee usein ajankohtaiseksi elämäntilanteiden muuttuessa.


Sp-Kodista saat asuinalueesi erityispiirteet tuntevan kiinteistöalan ammattilaisen avuksesi hoitamaan asunnon myynnin alusta loppuun toiveittesi mukaisesti ja tehokkaasti. Tarjoamme asunnon myyntiin palvelukonseptin, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan. Kun aika on toteuttaa unelma uudesta kodista.


Oikotiellä ostat, myyt tai vuokraat asunnon helposti. Täältä löydät myös työpaikan, auton, vaikkapa uuden tv:n, toimitilan ja juridisesti pätevät sopimukset tuhansiin eri tilanteisiin. Oikotie on luotettava kumppanisi mukana elämän suurissa v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit