tiistai 7. elokuuta 2018

Korttipidike verkkokauppa

Korttipidike klipsillä. Kestävä ja laadukas korttipidike yhdelle kortille. Kiinteä klipsikiinnitys. Pysty- tai vaakamalli.


Voidaan yhdistää kaulanauhaan, metallipalloketjuun, jojoon tai klipsiin.

Useita värivaihtoehtoja. Jos valikoimastamme ei löydy sopivaa tuotetta, otathan yhteyttä niin autamme? Suurin osa verkkokaupan tuotteista on saatavilla heti varastosta.


Kätevä lippujojo, korttipidike sopii mm. Myyntierä 1kappaletta. Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen, mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin.


Suomalainen verkkokauppa , josta saat työpaikallesi toimistotarvikkeet, värikasetit, kalenterit, kahviotuotteet, pehmopaperit, ergonomiatuotteet sekä paljon muuta. ID-korttin, vierailijakorttiin, luot.

Verkkokaupan hinnat ovat alv. Tarjoamme tuotteet hinnoittelun, opastuksen, näyttävän esillepanon sekä visuaalisen ilmeen ja valaistuksen toteuttamiseen. K-Rauta -ketju on rautakauppa-alan markkinajohtaja, joka palvelee sekä uudisrakentajia, remontoijia että ammattilaisia valtakunnan kattavimmalla myymäläverkostollaan.


Ilmainen toimitus yli 1€ verkkokauppa tilauksille! Meiltä voit tilata ilman rekisteröitymistä! Toimistotarviketukku. Tukisukilla lisää poweria jaloillesi.


Hinta € Saatavuus Tilapäisesti loppunut. Iloinen laamapidike korteille tai valokuville. Plaseeraus pitää isommat juhlat järjestyksessä ja pienempiin sillä saa uutta jännitystä. Yleisimmin plaseerausta käytetään hääjuhlassa ja paikkakorttivalikoimastamme löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen.


Esimerkiksi henkilökortille ja VRK-kortille kätevä korttipidike , joka on helppo yhdistää mihin tahansa kaulanauhaan, jojoon tai klipsiin. Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana vai oletko uusi käyttäjä? VRK varmennekorteille, jotka otetaan usein pois. Luotettava verkkokauppa.


JOJOT ja MUUT LISÄTARVIKKEET. Täältä löydät erilaisia jojoja sekä avainhakasia ja korttipidikkeitä lisätarvikkeiksi avainnauhoihin.

Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto kaupasta. Lompakko, metallilompakko vai molemmat?


Joskus haluat ottaa mukaan koko lompakon ja kaikki setelit, kolikot, kuitit ja kortit, mutta toisinaan riittää pieni metallilompakko, jossa on mukana tärkeimmät kortit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit