perjantai 17. elokuuta 2018

Kokouksen päätösvaltaisuus

Kokouksen päätösvaltaisuus

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Ennen kokousta kokouksesta tiedotetaan ja samalla kutsutaan osallistujia kokoukseen. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus vaatii ennakkoon koolle kutsumista. Varsinainen kokous kulkee vakiintuneen menettelytavan mukaan. Menettelytapaa kutsutaan kokoustekniikaksi.


Sen mukaan kokouksen puheenjohtajan ja kahden kokouksessa valitun pöytäkirjan tarkastajan tulee allekirjoittaa pöytäkirja. Tällä perusteella on yleisesti katsottu, että osallistujia tulisi olla vähintään kolme. Kokouksen puheenjohtajaksi ja myös pöytäkirjan tarkastajaksi voidaan valita muukin kuin tieosakas. Valitaan ensin kokouksen puheenjohtaja.


On ehdotettu Anni Mannista. Mikäli näin ei ole, voidaan kaikki kokouksen päätökset todeta mitättömiksi. Taloyhtiön yhtiökokous on laillisesti koolle kutsuttu, kun kutsut on toimitettu noudattaen asunto-osakeyhtiölakia ja taloyhtiön omaa yhtiöjärjestystä osakkeenomistajille. Toteamismenettely on kolmivaiheinen: Puheenjohtaja selostaa laillisuuden ja päätösvaltaisuuden ehdot, tarkistaa sitten toteutuvatko ne, ja lopuksi osoittaa niiden tulleen täytetyiksi tai jääneen täyttymättä.


Kokouksen päätösvaltaisuus

Kokoontumislaki ei yhdistystoimintaan puutu millään tavalla. Laillisuus ja päätösvaltaisuus ei liity niinkään kokouksen kulkuun vaan enemmänkin sen koollekutsumiseen ja mahdollisesti osanottajiin. Sen sijaan erikseen voidaan todeta esimerkiksi pöytäkirjan jakelu ja merkintä luottamuksellisuudesta tai julkisuudesta, samoin kuin mahdollinen esillepano ja pöytäkirjan tarkastajien allekirjoitukset tai joskus parafointi. Todetaan kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnetään pöytäkirjaan merkityille muille osallistujille läsnäolo- ja puheoikeus.


Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja. Niistä määrätään laissa ja säännöissä. Sääntömääräiset kokoukset ovat yhdistyksen tärkeimpiä kokouksia. Vastaus Apua mäkeen Ongelma on seuraavanlainen: taloyhtiömme hallitukseen kuuluu jäsentä. Nyt kaksi asukasta (hallituksen jäseniä) on muuttanut pois ja hallitus on pienentynyt jäseneen.


Kokouksen päätösvaltaisuus

Kun kokouksemme kokoontuu yksi. Neuvonnasta saat hoito-ohjeita, arvion hoidon tarpeesta ja ohjauksen tarvittaessa oikeaan hoitopaikkaan. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Hyvltk 16. PÄÄTÖS: Kunnanhallituksen puheenjohtaja Voitto Raita-Aho avasi kokouksen klo 14. Opettajankoulutuksen yliopistonlehtori, opetuksen ja oppimisen tutkimus erityisesti saamen kieli ja kulttuuri 4. Väittelyluvan myöntäminen FL Jorma Leinoselle 5. Arvosanalautakunnan määrääminen FL Jorma Leinosen väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 6. Kaupunginvaltuusto päättää todeta kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.


Puheenjohtaja totesi, että suoritetussa nimenhuudossa oli paikalla valtuutettua, joista varsinaisia valtuutettuja, kolme varajärjestyksessä kokoukseen kutsuttuja valtuutettuja, kolme poissa. Tämän kokouksen kokouskutsu esityslistoineen on toimitettu sähköisesti kunnanhallituksen jäsenille, kunnanvaltuuston puheenjohtajille, Turun Sanomille, Auranmaan Viikkolehdelle, Loimaan Lehdelle, Turun Tienoolle sekä Yleisradion Länsi-Suomen toimintakeskukselle edellisen viikon torstaina. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään kirkkoherranvirastossa nähtävillä 21. Ilmoitus nähtävillä olosta on seurakunnan ilmoitustaululla saman ajan. LUOTTAMUSHENKILÖN POISMUUTTO Laura Ryytty, seurakuntaneuvoston varajäsen, on muuttanut pois seurakunnasta.


Kokouksen päätösvaltaisuus

KL Juha Eskelisen väittelyluvan evääminen ja esitarkastusprosessin raukeaminen 4. Ohjaajien määrääminen jatko-opiskelijoille 5. Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:-vain. Voit käyttää tätä osoitetta linkittääksesi videon sen nykyiseen tilaan. Voit myös lisätä osoitteen kirjanmerkkeihin ja jatkaa katsomista myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit