perjantai 31. elokuuta 2018

Viron henkilötunnus

Kortti on paitsi virallinen henkilöllisyystodistus ja todistus oleskeluoikeudesta myös verkkoavain kaikkiin hallinnon ja moniin yksityisen sektorin verkkopalveluihin, joissa korttia voi käyttää tunnistusvälineenä ja sähköisen allekirjoituksen antamiseen. Jos sinulla on jo veronumero, pyydä, että se merkitään veronumerorekisteriin. Veronumeron saat verotoimistosta. Jos sellaista osoitetta ei ole, voimme antaa sen 5euron vuosimaksusta.


Henkilökortin valtiovero on 50€. Tilin voi avata myös ulkomainen yritys jos sillä on paikallista toiminta tai yhteistyökumppaneita Virossa. Maksuttomassa TIN on Europa –palvelussa voi helposti tarkistaa onko ulkomainen verotunniste (esim. henkilötunnus ) oikeassa muodossa. Kun sinut on rekisteröity väestötietojärjestelmään, sinulle annetaan henkilötunnus. Palvelu toimii eri kielellä, myös suomeksi.


Rekisteröitävät henkilötiedot. Näitä tietoja ovat nimet, syntymäaika, sukupuoli, äidinkieli ja kansalaisuus sekä osoite. Digi- ja väestötietovirasto palvelee. Voit myös asioida palvelupaikassa.


Samalla voit maksimoida liiketoimintasi. ID -kortin hankkiminen edellyttää vuokrasopimuksen laatimista kanssamme. Vai puhunko nyt eri asiasta.


Virossahan nimenomaan on tämä e-kansalaisuus joka mahdollistaa kenen tahansa saada henkilötunnus ja palvelut aukeavat. Kirjoitus taisi olla vain yleisesti ihmisten korvamerkitsemistä vastaan. Jos siellä haluaa olla kauemmin, oleskeluoikeus tulisi rekisteröidä asuinpaikkakunnalla. Virossa oleskelunsa rekisteröineelle ulkomaalaiselle myönnetään samalla myös paikallinen henkilötunnus. Viron hallitus on päättänyt torstaina 2. Tässä tapauksessa hae itsellesi suomalainen henkilötunnus ja ilmoita osoitetiedot maistraatille.


Lue lisää InfoFinlandin sivulta Asukkaaksi. Voit hakea tavallista henkilökorttia poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai valitsemassasi lupapalvelupisteessä. Suomalainen henkilötunnus. Luulen, että suomalaiset asiakkaat ovat vähän pettyneitä muutokseen, mutta en osaa arvioida, kuinka suuri ongelma tästä tulee. Rikoskomisario Hannu Kortelainen.


Muuleja ohjaavat ja avustavat maajohtajat. Muulit rekisteröivät asumisensa EU-kansalaisina ja hankkivat sen jälkeen suomalaisen henkilötunnuksen. Reseptin toimittamiseen ja lääkkeiden ostamiseen tarvitaan suomalainen henkilötunnus. He kysyvät muun muassa sitä, mitä Virossa voi tehdä sinä aikana, kun id-korttihakemusta käsitellään. Ennen kuin digitaalinen henkilötunnus myönnetään, tutkitaan hakijan taustat ja tarkoitusperät.


Täällä merellisessä atmosfäärissä Baltiassa henkilötunnus (ID-tunnus) on jo otettu käyttöön tarkoituksessa helpottaa yksilön elämää. Todennäköisesti se niin tekeekin. Minulla on perustellut syyt tehdä näin. Hakemuksen käsittelyaika riippuu siitä, millä perusteella olet hakenut oleskelulupaa.


Odotettavissa olevat käsittelyajat löydät Käsittelyajat-sivulta. Huomaathan, että kyseessä on arvio ja käsittelyaika voi olla arviota pidempi tai lyhyempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit