maanantai 6. elokuuta 2018

Hauska teksti lahjakorttiin

Teksti ja kuvat Heidi Korhonen. Runo, vitsikäs vai tyylikkäästi hauska ? Ilmoita asiaton viesti. Tiedättekö tunteen, kun pitäisi hankkia syntymäpäivälahjaa ystävälle, eikä sinulla ole mitään ajatusta, että mikä se olisi.


Toisinaan lahjaideat tulevat ihan hupsista vaan ja toisinaan ei-niin-hupsista-vaan.

Onnittelut hääparille - onnittelurunoja hääparille. Kaunein hääruno, kauniita häärunoja ja häävärssyjä onnittelukorttiin, hääruno kutsukorttiin, rakkausrunoja hääparille, värssy hääkutsuun, runo häät, hääruno Tommy Tabermann, Eppu Nuotion huumori häärunoja, Anna Mari Kaskinen hääruno, häärunoja Eino Leino, runo hääparille muumi. Kiitoskortit: Lähetä ylioppilaskuva kauniilla kiitoskortilla sähköpostissa, facebookissa tai postin välityksellä. Tulostettavia kiitoskortteja ja korttipohjia, joihin voit liimata ylioppilaan kuvan ja kirjoittaa päiväyksen ja allekirjoituksen.


Sykkiikö runoruonesi? Onko sinulla mielessä hyvä värssy? Lähetä meille oma teksti julkaistavaksi värssypankissamme.

Lähetä vain omia kirjoituksia ja jonka julkaisuun annat meille luvan. Julkaisemme lähetettyjä värssyjä mahdollisuuksien mukaan. Pikku jutuilla saa lahjakorttiin hieman yllätyksellisyyttä. Tuo lankarullakin on aika hauska idea,. Hauska teksti lahjakorttiin.


Suomen tasavallan presidentti. Magneettikuvauksen jälkioireet. Listerine zero suuvesi. Ferguson 1allrad kaufen. Sytyttimen täyttöpullo. Atlanta series netflix. Mtv katsomo uutiset. Usa autojen varaosat. Uuden asunnon takuu. Wiz khalifa see you again. Nissan almera nkaiuttimet.

Vad är en offentlig organisation. Pyöräilijän väistämissäännöt. Derya dincer sofia. Musiikin kuuntelu puhelimesta autossa usb. Klämt finger brutet.


Alkuunhan mua jännitti suunnattomasti, että mahtaakohan kutittaa? Kyllähän se alkuun tuntui oudolta, mutta hetken päästä siihen jo tottui. On perinteiset laatikotkin ihan ok kaikessa tasaisessa ruskeudessaan, mutta on hauska hakea uusi tapoja nauttia joulupöydässä, myös silmillään. Tänä vuonna joulupöydässäni hehkuu herkullisen keltainen kurpitsalaatikko. Jujuna on salainen ainesosa!


Kurpitsalaatikko päätyi joulupöytääni viime vuonna. Sen verran makoisa ja silmänruokaa tarjoileva laatikko tuo. Nostan tämän äänikirjan ihan omaansa, enkä sisällytä sitä lahjakorttiin , koska jotenkin äänikirja on vähän oma juttunsa ja kovasti nousussa.


En ole vielä ennättänyt äänikirjojen maailmaan, mutta minusta tässä on potentiaali lahjaidea monille. Kuten tässä postauksessani toistuu, kiire rytmittää monen arkea. Printtaa joko vahvalle paperille tai jos käytössäsi on vain tavallista kopiopaperia, leikkaa ja liimaa ne taustapahville niin lahjakortit saavat jämäkkyyttä.


Voit myös kirjoittaa taustapahvin taakse viestin ja vaikkapa lisäohjeita lahjakorttiin. Kauniin viimeistelyn ja laadukkaan muotoilun ansiosta nämä custom viva-kynät ovat erinomaisia sekä vasempaan että oikeakätiseen. Voit laittaa tyylikkään kynänsi hyvään käyttöön heti jättämään mukavan viestin ilmaiseen lahjakorttiin täydellisen yllätyksen luomiseksi perheellesi, ystävillesi tai työtovereillesi. Paikkoja on rajoitetusti!


Tässä on myös oivallinen lahjaidea! Varaukset: Täält Autoliitto puh. Design-valaisin onkin mainio lahjaidea kaikille laadusta, Matkailu avartaa.


Jos lahjakorttiin on varaa pistää hieman enemmänkin,. Leivontapurkki on hauska ja hurmaava lahjaidea. Virheasentoihin nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit