keskiviikko 22. elokuuta 2018

Posti ei tullut

Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. Lähetys on myöhässä tai ei ole tullut perille. Mikäli lähetyksesi ei ole saapunut perille, varmista lähetyksen kulkunopeus osoitteiden välillä toimitusaikakyselystä.


Posti ei tullut

Lähetyksen postiinjättöaika vaikuttaa siihen, mihin postin kuljetukseen lähetys ehtii. Jos lähetys ei ehdi jättöpäivän postin kuljetuksiin, sen toimitusaika. Tavallinen kirje ei sisällä seurantatunnusta, joka mahdollistaa kirjeen kulun selvittämisen. On toki mahdollista, että kirje on vielä matkalla vastaanottajalle.


Sanottiin myös, että kun ei ole henkilökuntaa, niin ei pystytä jakamaan, Niittynen kertoo. Kai se on näin, kun on sanottu tuhansia ihmisiä irti. Mutta eihän sen niin pitäisi olla.


Kyllähän posti pitäisi kaikille jakaa. Seija Niittynen asuu Tampereen itäosissa Pappilassa. Tällä viikolla jäi posti tulematta meille yhtenä päivänä. Tuttavani taas kertoi, että heille on tullut tällä viikolla posti vain yhtenä päivänä.


Ennen vanhaan jopa tiettömien taipaleiden taakse posti kuljetettiin kolme kertaa viikossa! Ne sijaitsevat esim. Vastaus kysymykseen: kaikki posti ei ole löytänyt perille ja sitten on tullut sellaistakin, mitä ei olisi pitänyt. Vanhat Koneet lehteä ei ole tullut , saas nähdä tuleeko Koneviestin masinistinumero. Eilen sitten oli postin joukossa pikavippifirmalta karhukirje.


Posti ei tullut

Avasin sen epähuomiossa muiden laskujen mukana. Verkkokauppaostoksen voi palauttaa maksutta, jos verkkokauppias tarjoaa tuotteilleen maksuttoman palautuksen. Odottelin ja ihmettelin, miksi posti ei tuo kirjettä. Arvelin, että KYSillä on pitkät jonot. Sitten eräänä päivänä minulle oli tullut puhelu oudosta numerosta.


Kun Juntunen soitti kyseiseen numeroon, kävi ilmi, että hänellä olisi ollut aika fysiatrille – mutta jo aiemmin samana päivänä. Tällä hetkellä ei tuu muuta kuin hesari, mutta sehän ei tietenkään liity mitenkään postinjakeluun. Mua vaan hämmästyttää tää, kaikissa muissa edellisissä asuinpaikoissamme postia on tullut pääsääntöisesti joka päivä, mutta tässä se on ollut aina tuo perjantai.


Posti ei tullut

Apukäsiä ei saanut palkata. Kun asiakas soitti ja valitti, että posti ei ollut tullut perille, syy tilanteeseen piti valehdella. Asiakkaalle ei saanut vastata, että meillä ei ole tarpeeksi työntekijöitä, ja sen takia emme saa postia jaettua.


Miksi posti kadottaa tavarat eikä itsekkään löydä niitä omasta järjestelmästään. Posteihin ei voi soittaa ja jos soittaa postin seurantaan on se euroa minuutti ja vielä ilmoittavat että maksu menee myös jonottamisesta, sehän se parantaa asiakaspalvelua, että kun asiakas jonottaa, niin raha juoksee. Epäilyksemme on postin jaossa, nimittäin meillekin tulee nykyisin kerran viikossa toisille tarkoitettuja posteja. Meille väärin tullut posti kun on ihan eri kadulle, ei esim. Kirjeet ym viemme takaisin postiin, lehdet kylmästi roskiin.


Jos lehti ei tullut aamulla, ja tilauksesi on kunnossa, ilmoita puuttuneesta lehdestä jakelupäivystykseemme. Pyrimme hoitamaan satunnaiset lehtien puuttumiset mahdollisimman joustavasti joka päivä. Puuttuvasta lehdestä kannattaa ilmoittaa heti aamulla.


Postissa on lajiteltu väärin. Voit ilmoittaa puuttuneesta lehdestä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla jakelupäivystykseemme. Puhelinnumerot löytyvät. Tänne ei kannata kommentoida mitään postin lähetysongelmia, koska emme saa täältä mitään viestiä saapuneista kyselyistä. Palkanlaskun jälkeen eli tällä hetkellä pääkaupunkiseudun jakajista ilmeisesti jo noin prosenttia on maahanmuuttajia.


Heille järjestäytyminen ei ole niin tuttua, vaan se voi aiempien kokemusten perusteella jopa pelottaa. Silloin oli myös tilanne, jossa ei tullut tukea omistajan taholta. Vierailija: Alkaa ottaa päähän! Taas uhkaillaan perinnällä kun en ole maksanut laskua. No vaikea maksaa kun sitä laskua ei OLE IKINÄ TULLUT.


Tämä on nyt kolmas kerta kun lasku seikkailee jossain teillä tietämättömillä ja sitten tulee karhu tai Intrum Justitian kautta lasku johon on sitten pamaht.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit