tiistai 21. elokuuta 2018

Thaimaan suurlähetystö helsinki passi

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Royal Thai Embassy, Helsinki , Finland. THAIMAALAISEN UUSI PASSI. Thaimaan passiin tulevat nimi- ja sukunimitiedot tulee olla yhtenäiset hakijan Thaimaan väestötietojärjestelmässä olevien tietojen kanssa.


Lisätietoja Thaimaan pääkonsulaatista puh.

Jos olet suunnittelemassa lyhyttä Thaimaan lomaa, et Suomen kansalaisena tarvitse viisumia lainkaan, vaan saat automaattisesti päivän turistiviisumin saapuessasi maahan. Tosin joskus on vaadittu todisteena paluu- tai jatkolentolippu, mikä kannattaa ottaa huomioon, jos on tarkoitus jatkaa Thaimaasta matkaa lähimaihin. Ulkomailla hädässä olevien suomalaisten avustaminen.


Suurlähetystö , Bangkok. Viisumi ja oleskelulupa Suomeen. Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Kaikilla matkustajilla tulee aina olla mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai EU-maissa myös 1. TUI ei vastaa viisumin hankkimiseen liittyvistä kuluista, eikä viisumin eväämisestä tai puuttumisesta aiheutuvista mahdollisista ongelmista tai kustannuksista.


Väliaikainen passi myönnetään vain sille ajalle, jolle myöntäminen on välttämätöntä, ja enintään kuukaudeksi.

Kaikki valtiot eivät hyväksy väliaikaista passia matkustusasiakirjaksi. Thaimaa viisumi vaatimus Suomen kansalaisilta riippuu siitä, matkan tarkoituksesta ja kuinka pitkästä oleskelusta on kysymys. Tosin en osaa sanoa minkälainen paikka tämä on kovimpaan turistiaikaan.


Ban Phessä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, eikä luksusta. Mutta jos haluaa rauhaa, niin tämä voi toimia. Täällä söin myös parhaimpia sea foodeja, joita olen Thaimaan reissuillani syönyt.


Varhaishistoria ja Ayutthaya. Thaimaan aluetta ovat vuosituhansien aikana asuttaneet Kiinasta vaeltaneet kansat. Erillistä hakemuslomaketta tai valokuvia ei tarvita. Ryhmäviisumia ei enää voi hakea passikopiolla vaan alkuperäinen passi tarvitaan kaikista ryhmän jäsenistä (muutos .15).


Kun anomus on toimitettu viisumi- tai puoltokäsittelyyn, sitä ei voi perua tai muuttaa ilman peruutus- tai muutoskuluja. Matkavakuutuksen on oltava voimassa haetun viisumin ajan ja sen tulee kattaa koko Schengen-alue. Olen 46v eläkeläinen ja suunnitelmissa on viettää pidempi aika Thaimaassa (6kk vähintään). Pitäisikö uusia passi ? Thaimaan suurlähetystö ei jousta 49v eläkeläisikärajastaan, joten mikä on paras viisumivaihtoehto, turistiviisumi usealla maahantulolla?


Kerron tässä artikkelissa miten passin uusiminen tapahtuu kätevästi netissä. Mikäli et kerkeä lähteä kökkimään paikalliselle poliisilaitokselle tai asut ulkomailla, on tämä opas juuri sinulle. Matkustajalla tulee aina olla mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai EU-maissa ja Sveitsissä myös 1.

Passi , viisumi ja ESTA. Huomaa, että myös lapsella on matkustettaessa oltava oma passi. Useimmat Suomessa toimivat valokuvaamot lähettävät passikuvan asiakkaan suostumuksella lupahallinnon valokuvapalvelimelle, josta se on liitettävissä esimerkiksi passi - ja henkilökorttihakemuksiin.


Kuvan poliisille toimittanut valokuvaamo antaa sinulle kuvakuitin, jossa on kuvan yksilöllinen kuvatunnus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit