tiistai 21. elokuuta 2018

Mitsubishi ilmalämpöpumppu

Juhlimme Lahden uutta myymälää - nyt verkossa ja myymälöissä huipputarjouksia! Katso kaikki avajaistarjoukset ja toimi pian, sillä tuotteita vain rajoitettu erä. Mitsubishin ilmalämpöpumput kätevästi verkosta!


Vertaa ilmalämpöpumppujen hintoja ja tietoja helposti Vertaa. Laaja valikoima kodinkoneita jokaiseen tarpeeseen - Paljon ilmalämpöpumppumalleja! Lukuisilla innovatiivisilla lisätoiminnoilla varustettuja laitteita voidaan käyttää halutessa joko lämmittämiseen tai viilentämiseen ja ne soveltuvat hyvin kohteisiin, joissa ei ole vesikiertoista lämmitysjärjestelmää.

Tällä ilmalämpöpumpulla voit säästää asuntosi lämmityskuluissa jopa. Laite toimii kovilla pakkasilla. Erinomainen lämmitysteho, tehokas ilmansuodatus, kuiskaavan hiljainen ja laatua pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Myymme ja asennamme juuri teille sopivat ilmalämpöpumput! Majoitusta jopa hengelle.


Häät, syntymäpäivät, kokoukset, ym. FH-malli kaikki mitä haluat ilmalämpöpumpusta, on nyt yhdessä ja samassa laitteessa! EF-malli, johon on yhdistetty mm.

Valikoimistamme löydät laadukkaat lämpöpumppujen suodattimet useaan eri malliin. Verkkokaupan tilaukset toimitetaan kaikkialle Suomeen 1-arkipäivässä. Voit tulla myös Tampereen myymäläämme tutustumaan valikoimiimme tarkemmin!


Saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa, lumen valkoinen, helmen valkoinen, unoxin musta ja rubiinin punainen. Käytä laitetta mukavasti toimistolta käsin, tai kotisohvaltasi jos kaukosäädin ei ole lähettyvilläsi. Uudistettu tekniikka, moderni muotoilu, entistä monipuolisemmat toiminnot ja ympäristöystävällinen Rkylmäine.


Lisätarvikkeet Melcloud Wifi, Scanvarm Link etäohjain GSM, Airpatrol Etäohjain GSM. Ilmalämpöpumput Seinäjoella myy KKH Luoma. Myös tilojen jäähdytys on ilmalämpöpumpulla edullista toteuttaa.


Kaikki Scanofficen maahantuomat ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Käytössä on ympäristöystävällisempi R-kylmäaine. WiFi-toiminto (Huom! Maksullinen lisätarvike) yhdistettynä MelCloud sovellukseen tarjoaa reaaliaikaisen hallinan ja seurannan.


Mukanaan se on tuonut mm. Myöskin muotoilu on uudistunut, mielestämme AP sisäyksikkö on erittäin tyylikäs ja siro. Uusiksi suunniteltu.


Ensimmäisenä huomion kiinnittää laitteen elegantti muotoilu. Kun tutustut siihen tarkemmin, huomaat, että siinä on kaikki kohdallaan.

Kaikki RHT :n ilmalämpöpumput ovat tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Japanin armeijalle. Teemme myös ilmalämpöpumppujen huoltoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit