torstai 16. elokuuta 2018

Igloo thermo lämpösaapas

Lähde kalastamaan, metsälle tai moottorikelkkailemaan, n äissä saappaissa jalkasi pysyvät lämpiminä jopa -60° pakkasilla. EVA-materiaalissa on miljoonia ilmataskuja, joien ansiosta jalkine eristää erinomaisesti lämpöä ja säilyttää taipuisuutensa myös kylmillä keleillä. Saappaissa on paksu ulkopuolelta foliolla päällystetty huopavuori, joka on tarvittaessa irrotettavissa. Saappaiden varret on kiristettävissä, joka estää lumen.


EVA materiaali eristää myös lämpöä paljon paremmin tavalliseen kumiin verrattuna.

Tuoteryhmä: Lämpösaappaat, pilkkisaappaat ja talvisaappaat. Ultra kevyt lämpösaapas joka on miellyttävä ja erttäin lämmin jalassa! Erittäin kevyt lämpösaapas nb. Kirjaudu Rekisteröidy. Useita vaihtoehtoja.


Markkinoiden kevyin lämpösaapas ! Viking Hunter High GTX. Vertaa hintoja ja tilaa heti.

Savagear Simply Savage Thermo Lite Jacket. Patriot Kitka liukuesteet talven liukkaille keleille Löydä Rapala Lämpösaapas Sportmans parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Igloo -Lämpösaapas. Kivääri, haulikko, koiratutka, riistakamera ja muut tarvikkeet vapaa-ajan viettoon Eräkala-verkkokaupasta! Turvallisesti ja edullisesti, myös osamaksulla.


Tilaa nyt yli 25€ ja saat tilauksen ilman toimituskuluja! Hyödynnä myös messutarjoukset! Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai Hong Kong -myymälästä. Green Trailista löydät kaiken mitä tarvitset metsästykseen ja kalastukseen.


Aseet, patruunat, kiikarit, eräpuvut ja eräkengät nopealla toimituksella vaikka kotiovelle! Snowfox Thermo -plus Hattu. Uskomattoman lämmin ja kevyt jalkine. Koko painaa vain 433grammaa.


Irroitettava vuori takaa nopean kuivumisen. Talvella myymme paljon lämpökenkiä, suosituimpia niistä ovat Muck Bootit, P. Original Power Bootsit ja Safarin Vermont ja Salla saappaat. Talvisaappaita valitessa kannattaa ottaa huomioon kengän koko, suosittelemme vähintään yhtä numeroa suurempia kenkiä mitä normaali kesäkenkä on.

Löydä Arctic Marine akkukotelo parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Löydä Mikado ice rod pilkkivapa parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja € ja toimituskuluineen €. Katso aina edullisimmat kaupat - Hintaseuranta. RATKAISEVAN EDULLINEN Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä prisma.


Palvelemme Sinua kaikissa pankkiasioissa aina pankin aukioloaikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit