tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kanarian saaret

Vanhemmat saaret , jotka ovat ikäjärjestyksessä Fuerteventura , Lanzarote , Gran Canaria ja La Gomera , ovat syntyneet omassa vanhemmassa vanhan kilven vulkanismissaan ja nuoremmat Teneriffa , La Palma ja El Hierro omassa nuoremmassa vulkanismissaan. Hallinnollisesti saaret kuuluvat Espanjalle. Tjäreborgin valikoimassa on neljä saarta: Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera sekä Fuerteventura. Corralejon upeilla, kilometrien mittaisilla hiekkadyyneillä ja Jandian kuuluisalla Playa de Matorralin rannalla rentoudutaan ja nautitaan auringosta täysin siemauksin. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan.


Kuten myös uudenaikaisia ostoskeskuksia ja trendikkäitä rantaklubeja.

Käytyäsi Kanarialla ymmärrät varmasti miksi. Karttakuvassa Gran Canarian saari. Koillisessa, Teneriffan puoleisella rannalla, on Las Palmasin kaupunki. Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.


Se ei ole mikään ihme, sillä vulkaaninen saari tarjoaa lämpimän auringonpaisteen ja upean meren lisäksi silmänruokaa vaihtelevalla maisemallaan. Vulkaaninen aktiivisuus meren alla alkoi noin miljoonaa vuotta sitten ja saaret ovat nousseet merenpinnan yläpuolelle purkausten seurauksena viimeisen miljoonan vuoden aikana. Tilaa, vapautta ja yksityisyyttä omassa loma-asunnossa. Nauti tilasta ja vapaudesta perhelomalla lasten kanssa tai lomalla ystäviesi kanssa - oma mukava talo tai lomahuoneisto on toista kuin hotelli.


Kanarian ”ikuinen kevät” on miellyttävä koko vuoden.

Lähde kaamosta pakoon Teneriffan, Gran Canarian, Lanzaroten tai Fuerteventuran lämpöisille rannoille ja vuokraa unelmien loma-asuntosi Kanarialla. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Sen pinta-ala on km² ja asukasluku noin 660. Tarinan mukaan guanchet olivat vahvarakenteisia ja vaaleita, ja he puhuivat vihellyskieltä, silboa, joka on säilynyt käytössä La Gomeran saarella näihin päiviin saakka.


Torakoita ja melua Hotelli: Aparthotel El Duque Huoneemme oli hotellialueella isolle altaalle päin. Huoneeseemme kuului ravintolan iltashow klo 20. Golf all year round.


Loma-asunnon varaaminen on aina edullisempi vaihtoehto ja rahaa jää kohteen nähtävyyksistä ja paikallisherkuista nauttimiseen. Saaret ovat vulkaanisia. Katso paikalliset säätiedot täältä! Alkuun suosikkeja olivat Gran Canaria ja myöhemmin Teneriffa. Viime vuosikymmeninä suosiota ovat kasvattaneet Fuerteventura ja Lanzarote.


Valitse esimerkiksi monipuolinen Playa de las Americas, viihtyisä Los Gigantes tai Puerto de la Cruzin pikkukaupunki pohjoisrannikolla. Mikä on aikaero Kanarialle? Aikaero Suomeen on -tuntia eli ovat kaksi tunti jäljessä. Haastatteluissa paljastui yllättäviä asioita henkilöiden taustoista, joita vain harva, jos.


Lisäksi turistivirrat suuntautuvat kesällä Välimerelle, jolloin Kanarialla on melko hiljaista.

Yhteensä kolmetoista. Paikalliset sanovat, että vielä on neljästoistakin, joka nousee merestä aina joskus. Tämä on tietenkin vain taikauskoa, kuten monissa lentokoneissakaan ei ole kolmattatoista penkkiriviä. Matkakohteita ei ole niin montaa.


Sunnuntaina on päivällä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen. Suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot. Suosio määritetään vertaamalla tämän majoituksen saamien asiakasarvosteluiden kokonaismäärää muiden kohteessa Costa Teguise sijaitsevien samantyyppisten ja saman tähtiluokituksen saaneiden majoituksien saamien asiakasarvostelujen kokonaismäärään.


Ihmisiä kiinnosti se, että miten energiaa tuotetaan ja mitä se maksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit