torstai 19. huhtikuuta 2018

Autokoulu netissä

NetDriving on valtakunnallinen, laadukas autokoulu. Tarjoamme koulutusta yksittäisistä tunneista aina kurssikokonaisuuksiin saakka. Teitä palvelevat ammattitaitoiset liikenneopettajat ympäri Suomen.


Tervetuloa ammattitaitoiseen opetukseen! Koulutamme vuosittain yli 4uutta ajajaa Tampereen ja Lempäälän toimipisteissämme.

Täydellinen harjoittelupaketti oppilaalle, joka suorittaa ajokortin opetusluvalla. Ajokaista-harjoitteluohjelman avulla teoriakoeharjoittelu ja itseopiskelu onnistuu netissä. Lisenssin kesto 6-kuukautta. Tilaa heti – pääset harjoittelemaan heti.


Autokoulujemme kautta turvallisesti liikenteeseen! Autoliiton Ajokoulu on B-luokan opetuslupaopetukseen suunnattu oppimisympäristö, jonka avulla sisäistät opetussuunnitelmassa määritellyt aiheet nopeasti. B-kortin ja mopokortin teoriakoeharojitukset.

Kokeile myös interaktiivisia videotehtäviä. Rekisteröinti ei lähettänyt käyttäjälle sähköpostiviestiä käyttäjätilin aktivoimiseksi eikä yhteydenottolomake lähettänyt viestiä asiakaspalveluun. Suorita ammatti­pätevyyden jatko­koulutukset netissä vaikka kotisohvalta.


Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Virtuaaliset teoriatunnit ja nerokas pysäkkimalli. Henkilöautokortti, mopokortti, moottoripyöräkortti, traktorikortti, rikkomusseuranta. Tällä varmistamme turvallisen ja mukavan harjoitteluympäristön oppilaille. Olemme myös ainoa autokoulu , joka tarjoaa mahdollisuuden ajaa mopokortin vaihteellisella mopolla, jos et halua ajaa skootterilla!


Ajotunnit hoidetaan ympäristöystävällisillä autoilla ja teoriaopinnot voit suorittaa myös verkossa. Kurssin hintaan kuuluu verkkoteoriatuntia, ajotuntia, auton käyttö 1. Meillä tarjolla myös C1-luokan koulutukset. Käy läpi kaikki 1liikennemerkit niin monta kertaa, kunnes tunnistat kaikki liikennemerkitnopeasti ja varmasti.


Opettele liikennemerkit ulkoa, kuljettajatutkinnon teoriakoe suoritetaan tietokoneella aikarajoitteisesti. Liikenteessä ei ole aikaa miettiä. Voit kokeille testikurssi milloin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat.

Se ei maksa mitään. Koulutuksen sisältö ja kouluttaja todella hyvä kun tuntia virtuaalisesti ollaan yhteyksissä ja onnistuu saamaan tällaisen tunteen kun puhutaan samaa kieltä eli juuri nämä asiat joita käytiin läpi. Palvelemme Kontulassa, Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Malmilla ja Ruoholahdessa. Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa.


Teoriakoeharjoittelu-ohjelmisto. Netreeni on Suomen suosituin kuljettajatutkinnon kuva- ja teoriaharjoitteluohjelma. Trafin teoriakoetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit