keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Passikuvat tampere prisma

Hotelleja puoleen hintaan. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Prisma verkkokauppa. Tampere Linnainmaa vaihda.


PASSIKUVAT TAMPEREEN KESKUSTASSA Meiltä saat viralliset Suomen passikuvat muutamassa minuutissa, ilman ajanvarausta. Kymmenien tuhansien passikuvausten kokemuksella takaamme, että meiltä saat aina oikeanlaiset kuvat käyttötarkoituksen mukaan, sähköisesti poliisille lähetettynä tai paperikuvina. Hatanpään valtatie 2.

Lähetämme sähköiset passikuvat suoraan poliisin lupapalveluun jossa ne ovat välittömästi käytettävissä. Tässä yhteydessä voit antaa nimitietosi ja syntymäaikasi, jotka helpottavat kuvan tunnistusta. Antamasi tiedot menevät vain poliisille, eivätkä säily valokuvaliikkeellä.


Sähköiset kuvat passiin, henkilökorttiin, vartijakorttiin ja muihin asiakirjoihin ilman ajanvarausta! Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva-automaatissa. Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Magiosta saat laadukkaat, käsinsäädetyt passikuvat sähköisesti tai printteinä, tuhansien kuvattavien kokemuksella.


Passikuvat hinta­vertailussa paikka­kunnittain. Suhtaudumme passikuviin vakavasti ja haluamme, että olet kuvaan tyytyväinen. Otamme kaikista minimissään kuvaa, joista valitaan paras.


Listalla olevat kuvaamot ovat sitoutuneet syöttämään passikuvat valokuvapalvelimelle, jos asiakas niin haluaa, ja kertomaan tästä mahdollisuudesta. Listalla oleminen ei takaa, että kuvaamon ottamat kuvat täyttävät passikuvien laatuvaatimukset. Sähköinen passikuva ja lähetys poliisin järjestelmään, viralliset passikuvat , viisumikuvat ja erikoispassikuvat.


Official passport pictures for Finland and European countries and special size passport pictures in custom sizes, welcome.

Valokuvaaja Sami Reivinen. Tervetuloa kuvattavaksi! Viisumikuvat saat heti mukaasi. Kuvat viisumihakemuksiin otetaan vaalealla taustalla ja niiden koko on korkeintaan 40xmm (kpl) tai 50xmm (kpl).


Koillisen alueen palveluiden keskittymä, josta asukas tai vaikkapa satunnainen kävijä löytää kattavasti palveluita sujuvasti saman katon alta. Pirkkalan myymälään! We use cookies on our website.


By using our website, you accept that information about your visit will be stored in your web browser. Tunnin Kuvasta passikuvat , myös sähköinen passikuva, kuvapalvelut, valokuvatulosteet, digikuvat, canvastaulut ja sisustuskuvat sekä digipainopalvelut. Välitämme sähköiset passikuvat suoraan poliisille.


Tämän sivun haulla voit etsiä lähimmän valokuva-automaatin josta saat hyväksytyt korkealaatuiset kuvat henkilökorttiin, passiin, viisumiin ja muihin asiakirjoihin. Meiltä löydät monipuolisimman muodin, kauneuden ja terveyden ja kodin sisustuksen tarjonnan. Ostosten lomassa on hyvä levähtää herkullisen aterian tai kahvin ääreen.


Kuvatapio on täyden palvelun valokuvaliike josta saat kuvat, kiikarit, kuvakorjailun, opastuksen, kuvatuotteet, kamerat, tarvikkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit