maanantai 9. huhtikuuta 2018

Pdflomakkeen allekirjoitus

Opettele PDF-dokumentiin sähköinen allekirjoitus. Aloita maksuton koekäyttö tänään! Valokuvaa tai skannaa allekirjoitus.


Jos otat kuvan allekirjoituksestasi, varmista, että sivun valaistus on hyvä ja että allekirjoitus ei jää varjoon. Siirrä tai skannaa valokuva tietokoneeseen. Kuvaa ei tarvitse rajata.


Luo ja tallenna allekirjoitus noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita. Allekirjoituksen luominen ohjauslevyllä: Klikkaa Ohjauslevy, klikkaa tekstiä pyydettäessä, kirjoita nimesi ohjauslevyllä sormellasi, paina mitä tahansa näppäintä ja klikkaa Valmis. Jos et pidä tuloksista, klikkaa Tyhjennä ja yritä sitten uudelleen.


Luotu allekirjoitus voidaan sitten käyttää tilan-teen mukaan eri sähköisten dokumenttien allekirjoittamiseksi. Joissakin lomakkeissa on useamman henkilön allekirjoitukset tarpeen. Voit allekirjoittaa omalta osaltasi do-kumentin ja tallentamisen jälkeen lähettää se edelleen seuraavia.


Välillä asioiden kuittaamiseksi vaaditaan allekirjoituksen lisääminen dokumenttiin ja dokumentin lähettäminen eteenpäin sähköisenä. Temppu onnistuu tietysti tulostamalla dokumentti, tekemällä allekirjoitus perinteisesti kynällä ja skannaamalla lopputulos takaisin sähköiseksi. Voit jopa ottaa kuvan paperilomakkeesta ja täyttää sen puhelimessa tai tabletissa. Sen jälkeen voit allekirjoittaa lomakkeen sähköisesti ja lähettää sen. Tulostamista tai faksaamista ei tarvita.


Skannaa paperilomakkeet kameralla. Rekisteröidy maksuttomaan kokeiluun ja aloita skannattujen paperilomakkeiden tai digitaalilomakkeiden muunnos täytettäviksi PDF-dokumenteiksi. Voit täyttää pdf-lomakkeen suoraan internetissä tai tallentaa sen omalle tietokoneellesi ja jatkaa hakemuksen täyttämistä myöhemmin. En osaa täyttää kaikkia lomakkeen kohtia. Voiko ne jättää tyhjäksi?


Vastaa parhaan ymmärryksesi mukaan. Lopuksi tulosta hakemus. Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset Acrobat Readerin, jonka voit ladata ilmaiseksi Adoben sivuilta. Sotkin tuossa aiemmin nimiä eli evince on tuo tarkoittamani ohjelma ei eog (korjattu aiempaan viestiini). Voi olla toki, että 12.


Oletetaan, että olet saanut sähköpostitse PDF-lomakkeen , joka täytyy täyttää tekstiä ja paikoin tarkistaa tiettyjä laatikoita. Avaa dokumentti Adobe Reader, tietenkin jälkeen asentaa (lataa linkki alla) ja ylhäällä oikealla sinä allekirjoitus , valitse Allekirjoitus ja alla voit: Lisää teksti, Lisää tarkista, avaustarjoukset ja sijoitus allekirjoitus. Voit tehdä ilmoituksen potilasvahingosta joko sähköisesti pankkitunnusten avulla tai täyttää sivuillamme julkaistun pdf-lomakkeen Vahinkoilmoitus potilasvahingosta.


Sähköinen yhteydenotto kannattaa tehdä klo 6-2 sillä Potilasvakuutuskeskuksen asiointijärjestelmässä voi olla yöllä huoltokatkoja. Allekirjoitus voidaan myös tarkistaa käyttämällä sertifikaattia, jonka allekirjoittaja antaa muiden käyttöön. Dokumentissa voi olla useita eri allekirjoituksia. Allekirjoitetut versiot voidaan palauttaa allekirjoitustilaan ja niitä voidaan verrata keskenään. Kun lisäät allekirjoituksen ensimmäistä kertaa, Sijoita allekirjoitus -komento avaa valintaikkunan, jossa voit luoda tai johon voit tuoda allekirjoituksen.


Ensimmäinen allekirjoitus ) Valitse Sijoita allekirjoitus -valintaikkunassa, miten allekirjoitus sijoitetaan: Kirjoita allekirjoitus Kirjoita nimesi Anna oma nimesi -kenttään. Lataa ilmainen kokeiluversio, jossa käytössä kaikki ominaisuudet. Lisenssin hankittuasi vesileimat eivät enää tulostu tulosteisiin.


Kirjaudu ulos vielä ennen kuin poistut sivulta. Tämän jälkeen et voi enää muokata palkkailmoitusta. Lähettämääsi palkkailmoitusta et pääse enää katsomaan. Saat itsellesi kopion palkkailmoituksesta klikkaamalla Lataa palkkailmoitus pdf-tiedostona ja tulostamalla pdf-lomakkeen. Pdf-lomaketta varten tarvitset Adobe Reader -ohjelman.


ADOBE ACROBAT XI Ohje ja opastusohjelmat Uutuudet Lisätietoja saat perehtymällä näihin suositeltuihin resursseihin verkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit