maanantai 23. huhtikuuta 2018

Sähköinen tuntilappu

Uraktoisijoiden kohdalla sähköinen tuntilappu mahdollistaa puolestaan kulujen ja tuntien laskuttamisen vain hyväksytysti ja puitesopimuksen mukaisesti. Etsitkö pohjaa tuntilapuille? Lataa täältä ilmainen tuntilappu - Excel-tunti-ilmoituspohja. Tuntilapuilla voit pitää kirjaa työntekijöiden työajasta.


Kaikki tämä onnistuu sähköisesti TuntiVelhon avulla. TuntiVelho on selainpohjainen työaikakirjanpidon sovellus, jonka avulla yritys voi ilmoittaa työntekijöiden toteutuneet työtunnit ja muut palkanlaskennan perusteet palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. YRITYKSEN SÄHKÖINEN TUNTILAPPU JA TOIMEKSIANTOJÄRJESTELMÄ Canvas. Oletko kokeillut sähköistä siirtotiedostoa? Kun yrityksen työntekijöiden määrä kasvaa, on aika luopua paperisista tuntilapuista ja Excel-lomakkeita.


Työtunnit kirjataan yrityksen valinnan mukaan eri mobiiliratkaisuilla tai kiinteällä laitteella. Sähköinen työajanseuranta ratkaisu kasvavalle tiimille. Säätäminen vähenee ja hymyily lisääntyy.


Työajanseuranta mobiilissa - edullisesti! Sisään- ja ulos-leimaukset tapahtuvat helposti suoraan älypuhelimella, yhdellä napin painalluksella. Selainpohjainen ohjelma työvuorojen suunnitteluun. Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla.


Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain. Vuosikalenteri hanskalokerossa on paras ja varmin. Kamoille vihko jossa joka työkohteelle oma sivu. Kahden hajonneen luurin ja palaneen kirjanpidon ja muistion jälkeen en eläisi enää luurin varassa.


Henkilökohtainen apu. Tähän riittää yksinkertainen paperinen tuntilappu ,. Vantaalla järjestetään vammaiselle henkilölle henkilökohtaista apua seuraavilla tavoilla: 1. Vantaan kaupunki korvaa vaikeavammaiselle henkilölle henkilökohtaisen avustajan palkkaamisesta aiheutuvat kustannukset työnantajan maksettavaksi kuuluvine lakisääteisine maksuineen ja korvauksineen sekä muut kohtuulliset avustajasta aiheutuvat. Meillä on tarjota sinulle ainutlaatuinen ohjelmistokokonaisuus HR - ja työturvallisuusjohtamiseen. Ohjelmistomme ovat jaettu kolmen kokonaisuuden alle: Suoritusten- ja osaamisen johtaminen sekä työturvallisuuden johtaminen. Selekta on uranuurtaja rakennusalan, talotekniikan, logistiikan, kiinteistö-, teollisuus- ja tuotantoalan henkilöstöpalveluissa ja rekrytoinnissa.


Joustava HR- ja palkanlaskentaohjelma. Mepco-ratkaisu on kehitetty helpottamaan työsuhteiden elinkaaren hallintaa. Tavoitteena on, ei enempää eikä vähempää, parantaa organisaation työhyvinvointia, kun työsuhteeseen liittyvät tiedot kulkevat saumattomasti organisaation tietovirroissa.


Ohjelmat ja verkkosovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi. Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät. Vastuullinen kuljetuspalvelu pienentää tilaajan riskiä.


Käyttämällä vastuullista kuljetuspalvelun tuottajaa tilaaja muun muassa pienentää tavaran toimitukseen liittyvien häiriöiden riskiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit