torstai 5. huhtikuuta 2018

Veronpalautukset 2019

Veronpalautukset 2019

Aiemmin veronpalautukset maksettiin kaikille asiakkaille samaan aikaan joulukuussa, mutta nyt veronpalautuksille ei ole enää yhtä yhteistä maksupäivää. Eri asiakkaiden verotus päättyy eri aikaan, ja veronpalautus maksetaan noin kahden kuukauden kuluessa verotuksen päättymisestä. Henkilön tuloveron sivulta näet, koska verotuksesi päättyy, paljonko saat veronpalautusta ja milloin veronpalautus maksetaan. Minä päivänä veronpalautukset maksetaan?


Enää ei ole tiettyä veronpalautuspäivää, vaan sen maksuaika on jaettu useammalle kuukaudelle. Näillä näkymin veronpalautukset maksetaan viimeistä kertaa vanhan mallin mukaan eli joulupottina. Jokaisella on kuitenkin edelleen vain yksi palautuspäivä tai mätkyn maksupäivä.


Tämä ei vaikuta ihmisten maksamien verojen määrään, mutta sillä voi olla vaikutusta säästämiseen, sillä veropalautus on monille odotettu ja ennalta suunniteltu tapahtuma. Viime vuoden viimeinen veronpalautuspäivä oli 4. Seuraava veronpalautuspäivä tulee olemaan 7. Tämä kuitenkin vaatii, että veronmaksaja on ilmoittanut verottajalle tilinumeronsa. Jos haluat rahaa aiemmin, veronpalautusrahat voi saada ennakkoon nettilainana, joskus jopa ilman kuluja. Saat lainaa veronpalautusta vastaan lainaa heti-artikkelissamme mainituilta lainantarjoajilta. Eräiltä lainan tarjoajilta voi saada ensimmäisen lainan, esim.


Veronpalautukset 2019

Mitä tämä oikein käytännössä tarkoittaa? Käytännössä kyse olisi siitä, että sekä mätkyille että palautuksille voidaan heittää. Hae veronpalautukset ennakkoon tilillesi. Sinulla on luottotiedot kunnossa. Sinä olet yli -vuotias ja sinulla on säännölliset tulot.


Ostetaanko palautuksilla ruokaa vai perheloma? Vai laitatko säästöön? Suurin osa saa veronpalautuksensa 6. Olisiko joulua aikaistettava? Lakimuutos ja verottajan yhtenäistyvät tietojärjestelmät nopeuttavat verotuksen valmistumista ensi vuodesta alkaen.


Veronpalautukset 2019

Verohallinnon ison järjestelmämuutoksen vuoksi. Kun veronpalautukset polttelevat pankkitililläsi, sijoita ne viisaasti, eli itseesi! Suosittuja käyttökohteita veronpalautuksille ovat esimerkiksi koko perheen suosikkiloma TUI Blue For Families -hotellissa tai rentouttava loma aikuiseen makuun TUI Blue For Two -hotellissa. Parhaan palvelun ystävät nauttivat puolestaan RIU-hotelleista. Ensimmäiset veronpalautukset tulevat tänään!


Verotus päättyy tänä vuonna ensimmäistä kertaa eri asiakkailla. Kokosimme niistä alle keskeisimpiä yhtiöiden ja henkilöiden verotuksessa. Nyt joulun myyntipiikki sattaa Kaupan liiton veroasiantuntijan Toni Jääskeläisen mukaan pienentyä. Myyntipiikki voi laajentua sillä lailla, että ei tule enää yhtä isoa myyntipiikkiä jouluna vaan myynti laajeenee syyskaudelle.


Veronpalautukset 2019

Verottaja tilittää ulosottomiehelle ulosmitatut ja tilitettävissä olevat veronpalautukset samaan aikaan, kun veronpalautukset muutoinkin maksetaan. Veronpalautuksiin ja jäännösveroihin vaikuttaa ensi vuonnakin palkansaaja itse. Tilityksen tapahduttua ulosottomies lähettää velalliselle yksilöidyt kuitit maksuista, joille ulosmitatut varat on käytetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit