tiistai 24. huhtikuuta 2018

Korealainen koulujärjestelmä

Köyhyyden anatomia - tältä näyttää suomalainen köyhyys tilastoissa. Testaa, kärsitkö sinä aineellisesta puutteesta. On maamme köyhä, siksi jää, lauletaan jo Maamme-laulussa. Päinvastoin kuin Suomen koulujärjestelmä , korealainen koulujärjestelmä on hyvin eriarvoinen. Osa vanhemmista vie lapsensa kalliisiin yksityiskouluihin, joissa työtä tehdään aamusta iltaan.


Kaksikielinen koulujärjestelmä on ollut tänä syksynä kuuma aihe Viron mediassa. Aiheesta on kirjoitettu kolumneja ja väitelty televisiossa. Kaksikielisten koulujen vastustajat pelkäävät, että jompikumpi kielistä tai identiteeteistä jää jalkoihin kaksikielisessä ympäristössä.


BasBasin menestyksen resepti on yksinkertainen. Lisäisin vielä,että sairaalassa ollessani sanoin lääkäreille joutuneeni koulussa opettajien tyrannian kohteeksi. Lääkäri totesi,ettei suomalainen koulujärjestelmä ole koskaan ollut autoritäärisesti johdettu,se on käynyt hänelle ilmi opettajien kanssaan käymissä keskusteluissa.


Niinpä niin,vankiloissakin on pirusti syyttömiä. Saamme näitä taitoja käymällä koulua ja opiskelemalla ahkerasti. Meidän on kuitenkin syytä olla varovaisia. Monien maiden koulujärjestelmä opettaa käytännön taitojen lisäksi myös maailmallista ajattelutapaa. Oppilaita kannustetaan kyseenalaistamaan Jumalan olemassaolo ja sivuuttamaan Raamatun opetukset.


Suomessa on luotu upea koulujärjestelmä , joka on maailmalla menestys, mutta koulujärjestelmä ei ole toiminut tyhjiössä. Se on sosiaalidemokraattisen ideaalimallin yksi palanen, jossa on pyritty mm. Kiitos kaikille tervetulo-toivotuksista Suomeen! Kiitos todellaki siitä, että otte lukeneet mun blogia ja (jos) tulette jatkamaan lukemista.


Moderni koulujärjestelmä on teollisen ajan tuote. Kokeeko yksittäinen oppija hakkaavansa kiveä tai rakentavansa katedraalia, on sivuseikka. Ihmiset lokeroidaan koulutuksen mukaan eikä huomata heidän monipuolista osaamistaan muilla alueilla.


Ihmiset eivät ole koneen vaihdettavia osia, heille ei kannata opettaa ”pankkiin” asioita. Tervetuloa Mediatraden kotisivuille! Seksuaalikasvatus on tehokkainta, kun lähtökohta on.


ESIPUHE Tulevaisuusvaliokunnan tehtävänä on seurata laajalti tulevaisuuden kehitystä. Naisten sukupuolitaudit loi päättämisen aikaan tämän. Mutta kyllä tämä hiihtäjä on parempi kuin koulujärjestelmä. Korealainen sexi edes ei ole sallittua.


Edustushommissa on aika paljon väärää kuvaa. Ei siis ole kiva olla kuuntelemassa häntä. Mä en ole kuullut ees yhtään. Suomen kehuttu koulujärjestelmä on huonontunut lyhyessä ajassa.


Toisen asteen oppilaitoksissa on yhä enemmän huonosti motivoituneita ja laiskoja opiskelijoita, joiden yleissivistys ja kielitaito ovat surkeita, koska he käyttävät aikansa niin koulussa kuin kotonakin lähinnä sosiaalisessa mediassa roikkumiseen. Saatana vetoaa luonnollisiin haluihin, edistää seksuaalista moraalittomuutta ja hämärtää ihmisten näkemyksen Jehovasta. Suomalainen viittomakieli: Tutkittava kirjoitus 5. PSY viihdeuutiset Starassa. Tuli mieleen, että tuotahan voisi testata helposti kartoittamalla sellaisten lasten asenteita, joilla on ollut eri etnistä taustaa oleva nanny.


Eikös se ole jenkkilässä ihan normi uranaisten perheissä, että jälkikasvun hoitaa venezuelalainen, filippiiniläinen tai korealainen lastenhoitaja? Coloradon osavavaltio laillisti äskettäin kannabiksen viihdekäytön, ja se tuo verotuloja suoraan osavaltion kassaan arviolta 1miljoonaa dollaria. Myös kannabiksen ympärillä kasvava bisnes on erittäin tuottoisa ja samalla myös työllistävää.


Juoksin lauantaina ensimmäisen puolimaratonin toisen raskauden jälkeen kotikaupungin Espoo Rantamaratonilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit