tiistai 24. huhtikuuta 2018

Yel vakuutus elo

Hanki kattava vakuutus ja turvaa koti vahinkojen varalta. Katso eri tarjoajat täältä. Vakuutus kannattaa kuitenkin ottaa ajoissa, sillä yli kuusi (6) kuukautta myöhässä otetusta vakuutuksesta voidaan periä korotettu maksu myöhästymisen ajalta. Palvelemme arkisin klo 8. Eläketurvasi perusta on työllä ansaittu lakisääteinen työeläketurva. Sitä kannattaa täydentää vapaaehtoisella eläkevakuutuksella.


Fennia-Eläke ja Fennia-Ryhmäeläke ovat joustavia ja verotuksellisesti järkeviä ratkaisuja sekä yritykselle että yrittäjälle. Yrittäjän eläkevakuutus auttaa, jos menetät työkykysi, sairastut, jäät vanhempainvapaalle tai yrityksesi toiminta jostain syystä keskeytyy. Vakuutus on yrittäjän eläketurvan ja muun sosiaaliturvan perusta.


Elon tunnuksella voit käyttää Elon sähköisiä palveluja. Tunnuksen luontia varten sinun täytyy tunnistautua pankkitunnuksilla. Yksi vakuutus koskee saman henkilön kaikkea yritystoimintaa. Jos sinulla on työntekijöitä, sinun täytyy ottaa heille TyEL- vakuutus.


Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat toimeentuloa liiketoiminnan vähentyessä tai päättyessä sairauden, työttömyyden tai normaalin ikääntymisen takia. YEL -työtulon mukaan. Työpanoksen arviointiin saa hyvää tukea laskutuksen suuruudesta.


Niitä ovat esimerkiksi Kelan maksamat sairauspäiväraha, äitiys-, isyys- ja vanhempainraha, kuntoutusraha sekä työttömyyspäiväraha. Olisi kuitenkin tärkeää, että työtulon taso nostettaisiin mahdollisimman pian oikealle tasolle, jotta sosiaaliturva ei jäisi liian pieneksi, jos joku yllämainituista riskeistä toteutuu. Työtulon määrittely aloittavana yrittäjänä. Omaisilla on perhe-eläketurva yrittäjän kuoleman jälkeen. Vahvistetun työtulon mukaan lasketaan sairausvakuutuksen päivärahat ja va­paa­eh­toi­sen työ­ta­pa­tur­ma­va­kuu­tuk­sesi kor­vauk­set.


Työsuhteella tarkoitetaan työsopimuslain mukaista työsuhdetta. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Liity nyt Elon hyvinvoivien asiakkaiden joukkoon. Arvion työtulosta tekee yrittäjä itse.


Koska vähennys on perhekohtainen, myös yrittäjän puoliso voi tehdä vähennyksen omasta ansiotulostaan. Kysymykseni koskee aloittavana toiminimiyrittäjänä sitä, että saako asumistukea jos ilmoitettu yel -työtulo on nolla ja yel -vakuutusta ei vielä yritystoiminnan ensimmäisten kuukausien aikana ole. Kysymys koskee siis sitä, että vaatiiko Kela, että yrittäjällä on yel - vakuutus , jotta hän voi saada asumistukea.


Tervetuloa Eezyn Helsingin toimistolle torstaina 14. Puhujina Veritas Eläkevakuutuksesta Nina Hallaskari sekä Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassasta Pipsa Luodelahti. Sen vahvistaa sosiaali- ja terveysministeriö vuosittain.


Pohjola Vakuutuksen tehtävä on turvata elämääsi, jotta voit elää kuin haluat. Tutustu uudistukseen ja turvaa elämäsi. Oma työeläkelaitoksesi toimittaa sinulle paperisen otteen joka kolmas vuosi. Jos et halua enää paperista otekirjettä, ilmoita siitä samalla, kun tarkistat työeläkeotteesi sähköisesti.


Voit tutustua vakuutuksiin, laskea ja vertailla eri vakuutusten hintoja ja ostaa haluamasi vakuutuksen helposti netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit