tiistai 10. huhtikuuta 2018

Helpostilasku ohjeet

Olemme keränneet tälle sivulle ohjelmien käyttäjän oppaat ja muut ohjeet ,. Myynti ja laskutus. Helpoin tapa hoitaa yrityksesi laskutus. Aiemmat tekemäsi laskut löydät kätevästi laskuluettelosta ja voit käyttää niitä pohjina uusia laskuja luodessasi.


Laran tavoin ilmainen laskutusohjelma. Ohjelma laskutukseen, kirjanpitoon ja ostoreskontraan - Visma ePasseli. Kokeile maksutta Osta ePasseli. Elisalta saat edulliset Saunalahti-liittymät, puhelimet sekä Elisa Viihteen ja videovuokraamon. Sähköpostit voit lukea Elisan Webmail-palvelusta.


Avautuu uuteen ikkunaan Mikäli kuluttaja tilaa e-laskun verkkopankissaan yritykseltäsi, pankki muodostaa vastaanottoilmoituksen sinulle. Arvonlisäverolaissa tarkoitetun uuden kuljetusvälineen määritelmästä sekä sen myynnistä toiseen EU-maahan ja hankinnasta toisesta EU-maasta on 1. Verohallinnon ohjeet ”Uusien kuljetusvälineiden arvonlisäverosta arvonlisäverovelvollisille” ja ”Yksityishenkilö ostaa uuden kuljetusvälineen toisesta EU-maasta”. Kirjaudu tilillesi.


Automaatio kirjanpitoon ja myyntireskontraan. Laaditut ja lähetyt laskut tallentuvat Procountorissa automaattisesti kirjanpitoon ja myyntireskontraan, joka päivittyy automaattisesti pankista noudettavien sähköisten tiliotteiden ja viitesiirtojen mukaan. Voit ladata myös Excel-muotoisen laskupohjan täältä.


PDF-laskulomakkeen lataus. Helppo laskutus, tuntikirjaus ja toiminimen kirjanpito verkossa. Palvelussa voit laskuttaa (myös verkkolaskut), tehdä tuntikirjaukset asiakkaille tai projekteille, tallentaa tulot ja menot, pitää ajopäiväkirjaa ja kirjata päivärahat. Ohjelma osaa tulostaa tilisiirtolaskut, laatia laskut joko PDF, DOC, XLS ja RTF -muotoon sekä sisältää nimi- ja asiakasrekisterin. Tuoterekisteriä koskevat ohjeet.


Laskunsaajan tiedot. Tervetuloa IKEA-sisustustavarataloon ja -nettikauppaan! FREKVENS-erikoismallisto.


Näillä tuotteilla saat helposti bileet pystyyn – kotona tai missä tahansa, missä kaivataan musiikkia. Saat tunnin pari kulumaan, mutta sehän on ihan harrastukseksin käyvää puuhastelua. Niinhän sinäkin ajattelette webbisivuntekijöistä yms.


Meillä ei ole omaa laskutusohjelmistoamme, koska Suomi on täynnä hyviä taloushallinnon ratkaisuja. Nimi: Yhteyshenkil ö: Postiosoite. Tarmon voi liittää moniin keskeisiin järjestelmiin, mm. Nyt tuli mieleen, että pitääpä kysäistä kannattaako jatka ko ohjelmiston kanssa, vai oisko jotain muuta järkevämpää tiedossa (kokeomuksia). Helpostilasku -ohjelmiston nettiversio maksaa halvimmillaan 55€ ALV nolla.


Siinähän on kuvitetut ohjeet windowsille,. Sain kyllä ohjeet kuinka voisin yrittää, mutta taitaa nyt mennä niin että tupla-alvit joutuu maksamaan. Siis alvittomana aikana hankituista maksettu toiseen eu maahan.


Nyt alvillisena aikana maksan niistä tuotteista jotka tilattu em.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit