tiistai 17. huhtikuuta 2018

Lapin poliisipäällikkö

Laitosta johtaa poliisipäällikkö Esa Heikkinen. Toinen paikka on jo täytetty virkasiirrolla Kittilästä, ja toinen poliisivirka tulee Heikkisen mukaan haettavaksi lähiaikoina. Alueelta vapautuneet poliisivirat täytetään Muonioon. Se selviää vasta marraskuussa, kun valtio myöntää määrärahat.


Kallio lähtee kuitenkin ajattelusta, että vain aluehallinto muuttuu ja varsinainen kenttätyö pysyy ennallaan. Varmuus siihen saadaan marraskuussa, kun valtio määrittää poliisin ensi vuoden resurssit ja määrärahat. Tilaajille Kaksi leik­kaus­sa­lia ja mag­neet­ti­ku­vaus­lait­teet – Täl­lai­sen päi­vä­sai. Viestintäviraston määritelmän mukaisia valtakunnallisia siirrettävissä olevia.


Lapin kaivokset 07. Pj Juho Vuorjoki, p. Sihteeri Simo Korhonen, p. Niissä keskiarvo poliisilla on pahimmillaan yli 1minuuttia. Se voi olla jopa monta tuntia, kun poliisi paikalle ehtii. Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta.


Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken. Virka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi. Asiasta kertoo Yle. Sodankylän pollarit ei oikee pidä uppiniskasesta Leksasta vai mitä Leo?


Leksa-nimimerkin kirjoitteluja aikaisemmin lukenut niin Valitti sakosta ja voitti (parkkisakkoa) ei sellaisena tietonasi pidä paikkaansa vaan oli todettu kyllä parkkivirheeseen, mutta ei tarvinnut maksaa että jotta koska kun jos vaikka kuin perusteella. Pyydettynä lausuntona haluan kunnioittaen tuoda hallintovaliokunnalle esiin seuraavaa: Lakiesityksessä on kokonaisuudessaan mielestäni pystytty kohtuullisen hyvin tasapainoilemaan yhteiskunnan tarvitseman asekontrollin ja harrastukseensa aseita tarvitsevien välillä. Kemijärven kirkkaat vesistöt, puhdas luonto sekä omaleimaiset järvikylät varmistavat vierailusi virkistävän vaikutuksen. NAINEN KATOAA MYSTISESTI LAPIN ERÄMAAHAN Risto Halonen Rikosetsivä Ari Alm katseli ulos ikkunasta, ihaillen ruskan värjäämiä lehtipuita. Mielessä oli juuri päättynyt vaellusloma Saariselän Kiilopään maisemissa.


Arin poika oli myös innostunut lapinkävijä ja Arilla kävi vähän kateeksi. Enontekiö on pinta-alaltaan maamme kolmanneksi suurin kunta. Paljonko poliisi saa palkkaa? Raunin isän vanha kaveri. Kari Väänänen, kaikkien tuntema näyttelijä, joka on myös ohjannut ja osin käsikirjoittanut sarjan.


Edellisen vaimo ja innokas Feng Shuin harrastaja. Poliisin palkkaa nimettömiltä työntekijöiltä. Ensimmäisellä tuotantokaudella: Minna Koskela, freelancenäyttelijä Helsingistä, tuttu mm. Kumman kaa-sarjasta.


Toimistossa hoidetaan kaikkia poliisi ja lupa-asioita. Lisäksi saamme lukea kiltojen kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit