maanantai 20. helmikuuta 2017

Aikaero etelä korea

Varaa hotelli kätevästi netissä. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Sijainti: latitudi=35.


Etelä -Korean maantieverkosto on hyvä ja moottoriteiden verkosto kattaa koko maan. Tiheä autokanta saa aikaan sen, että suuretkin tiet ovat usein ruuhkaisia. Bussien taso on hyvä ja käytämme ilmastoituja busseja. Matkaamme Etelä -Koreasta Japaniin pikalautalla. Matka Koreansalmen yli kestää noin kolme tuntia.


Etelä - Korea - Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Aikaerolentoa seuraavan illan koittaessa matkustaja ei saa unenpäästä kiinni koska sisäinen kello tikittää vasta Suomen iltapäivässä. Maa tunnetaan erityisesti korkeasta teknologiastaan, popkulttuuristaan ja terveellisestä, herkullisesta keittiöstään.


Japanin ja Kiinan läheisyys on tuonut omat ripauksensa korealaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon. Suurimmassa osassa maita on käytössä vain yksi kellonaika. Poikeuksena on esim.


Venäjä, jossa on maan laajuuden vuoksi yhdeksän eri aikavyöhykettä. Vierekkäisten aikavyöhykkeiden aikaero on yleensä tunti tai puoli tuntia. Aikavyöhykkeet Taulukon sarakkeissa on jokaisesta aikavyöhykkeestä maan nimi, maakoodi, aikavyöhykkeen nimi, normaaliaika (talviaika) ja kesäaika sekä niiden alkamisaika ja loppuaika. Aikaerot ja aikavyöhykkeet – Kellonaika Suomessa verrattuna muuuhun maailmaan.


Aikaero etelä korea

Väkiluku, valuutta, uskonnot, väestö eri maissa. Kaikki etäisyydet maailmanlaajuisesti paikasta ja paikkaan Korea , Virginia. Aikaero Soulin ja Suomen välillä Soulissa kello on tällä hetkellä seitsemän tuntia enemmän kuin Suomessa. Suora linja, aikaero , reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot.


Autolla, junalla, laivalla. Millaisia nähtävyyksiä on Etelä -Koreassa ? Söulin pilvenpiirtäjät, temppelit, puutarhat, Korea -talo, Hyechwan ja Ithaewonin ravintola-alueet, Namhansansong ja Puleansansongin linnoitukset ,Kimchonin buddhalaistemppeli ,Odae-Sanin kansallispuisto ja buddhatemppeli , Pusanin satamakaupunki ,Taejon 18m korkea buddhapatsas. Pohjois-Korean woneja ei saa maan ulkopuolelta eikä ulkomaalaiset pääse niitä käyttämään. Maksuvälineenä kannattaa käyttää käteisenä Kiinan yuaneja (CNY) tai euroja.


Matkapuhelimet Pohjois-Koreassa matkapuhelimet tulee rekisteröidä tullissa. On kuitenkin tapauksia, joissa toisiinsa rajoittuvien aikavyöhykkeiden aikaero on muu kuin yksi tasatunti tai puoli tuntia, mm. Norjan ja Venäjän rajalla kohtaa kaksi aikavyöhykettä, joiden lähtökohtainen ero on tuntia (Norjan käyttäessä kesäaikaa kuitenkin vain yksi tunti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit