tiistai 28. helmikuuta 2017

Kuntalaki 1 6 2017 finlex

Suuren valikoima kirjakauppa. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti. Jollei valtuusto tee päätöstä valtuutettujen lukumäärästä, valtuutettuja valitaan laissa säädetty vähimmäismäärä. Valtuuston päätös vähimmäismäärää suuremmasta lukumäärästä tai aiemman päätöksen muuttamisesta on ilmoitettava oikeusministeriölle vaalivuotta edeltävän vuoden loppuun mennessä.


Uusi kuntalaki kokonaisuudessaan voimaan 1. Lain useiden säännösten soveltaminen alkaa kuitenkin vasta 1. Jos kunnanhallituksen jäsenet ja varajäsenet ovat esteellisiä hoitamaan kunnanhallitukselle tai §:n mukaan kuuluvia tehtäviä eikä kunnanhallitusta saada tästä syystä päätösvaltaiseksi, valtuuston tulee asettaa tilapäinen valiokunta, joka hoitaa niitä kunnanhallituksessa käsiteltäviä asioita, joita kunnanhallituksen jäsenten ja varajäsenten esteellisyys koskee. Käytännössä lain vaikutukset näkyvät pitkälti kuntien toiminnassa vasta seuraavan vaalikauden alusta. Kunnan asukkaalla sekä kunnassa toimivalla yhteisöllä ja säätiöllä on oikeus tehdä aloitteita kunnan toimintaa koskevissa asioissa. Kuntalaki on tullut tältä osin voimaan 1. Kunnan on perustettava vammaisneuvosto ja annettava sille mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan.


Uuden valtuustokauden alusta, 1. Kuntavaalit toimitetaan joka neljäs vuosi huhtikuun kolmantena sunnuntaina. Jos huhtikuun kolmas sunnuntai on pääsiäispäivä, vaalipäivä on pääsiäistä edeltävä sunnuntai. Seuraavat kuntavaalit toimitetaan 18.


Säännöt ja ohjeet Hallintosääntö. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt Vesilahden kunnan hallintosäännön, joka on tullut voimaan 1. Hallintosäännössä määrätään kunnan hallinnon ja toiminnan järjestämisestä, taloudesta ja valvonnasta, valtuuston toimintaan liittyvistä asioista, päätöksenteko- ja hallintomenettelystä sekä luottamushenkilöiden palkkioista. Harjula: Kunnan kokousmuisti.


Suomen Kuntaliitto. Ilmoitustaululla julkaistaan 1. Miehikkälän kunnanvaltuusto käynnisti strategiaprosessin valtuustoseminaarilla 7. Laki muun muassa mahdollistaa uusia johtamistapoja, joustavoittaa toimintaa, korostaa kuntien talouden kestävää ja pitkäjänteistä hoitamista, helpottaa sähköistä asiointia ja tuo uusia osallistumis- ja vuorovaikutustapoja asukkaille. Toimielimet ja luottamushenkilöorganisaatio 1. FINLEX - Säädökset. Taipalsaaren kunnan luottamushenkilöiden palkkio-ja korvausperusteet. Hyväksytty kvalt 17.


Voimaantulopäivä 1. Viime hallituskauden aikana on valmisteltu uusi kuntalaki. Hankintavaltuudet ovat voimassa 1. Päätöksentekijä Euromäärä Toimintayksikön esimies - 5. Vastuualueen esimies - 15. Palvelukeskuksen johtaja - 60. Teknisen palvelukeskuksen osalta hankintarajat on määritelty hallintosäännön luvun §:ssä ja luvun §:ssä.


Eikö uusi lautakunta ole valittu ajalle. Eiköhän anneta miehelle työrauha ja antaa tekojen puhua sit puolestaan. Jos näyttää siltä että homma ei toimikkaan, niin heitetään sitten pihalle. Mitä kunnat tekevät nyt ja tulevaisuudessa?


Miten maakunta- ja sote-uudistus vaikuttaa niiden tehtäviin? Miksi äänestäminen kuntavaaleissa kannattaa? Näitä ja muita kuntien tulevaisuutta koskevia. Vaasan kaupungin hallintosääntö Kaupunginvaltuuston hyväksymä 20.


Muutos kaupunginvaltuusto 15. Tämä virka- ja työehtosopimus. Elinvoima ja tekninen valiokunta Julkaistu: 18. Teknisen lautakunnan tehtävänä on vastata maankäytöstä, kaavoituksesta, maan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit