perjantai 10. helmikuuta 2017

Tarvitseeko intiaan viisumin

Intiaan matkustettaessasi tarvitset viisumin. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Intian konsulaatin myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu vierailun laatuun ja kestoon.


Intian online viisumitilauksen teet kätevästi osoitteessa solovisa. Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan.

Viisumeja on erilaisia eri tilanteita ja tapauksia varten. Mieleeni tuli myös, että esim. Huomioi, että sekä lähtö- että paluupäivän on oltava viisumin voimassaolon aikana. Lisätietoja saa terveyskeskuksista.


Intian valuutta on rupia, joka jakaantuu sataan paisaan. Eurot voi vaihtaa rupioiksi Intiassa. Usein tuollainen tieto tulee niissä lentoyhtiöiden eijjaksalukee-liitteissä.

USAssa vaatii transit- viisumin. Sellaisen saa useimmissa tapauksissa lentokentältäkin, mutta ei aina. Ja voi olla, että jatkoyhteyksien kanssa voi tulla kiirus, jos joutuu viisumia säätämään.


Intian hallitus on uudistanut ja helpottanut viisumijärjestelmäänsä Intian matkailijoille ja ottanut käyttöön uuden sähköisen viisumin. Tämä tarkoittaa käytännössä, että viisumi haetaan aikaisintaan päivää ja viimeistään päivää ennen matkaa internetin kautta. Viisumi on matkustuslupa, jonka suurlähetystö myöntää hakemuksen perusteella ja joka oikeuttaa haltijansa vierailemaan Intiassa. Viisumityyppejä on erilaisia, ja viisumityypin on vastattava matkan tarkoitusta.


Hakemuksen vastaanottaminen ei automaattisesti tarkoita, että viisumi myönnetään. Ne viisumit oli ihan kauheita, joita haettiin vasta lentokentällä, koska viisumin sai miten sai, aikaa saattoi mennä vaikka kuinka ja viisumin aika oli sama, mitä lentoliput oli. Eli, jos tuli jotain estettä, vaikka sairaus, niin oltiin sitten ilman viisumia.


Eräissä tapauksissa maiden välillä on viisumivapaus tai on muuten sovittu olla edellyttämästä matkustajilta viisumia, mutta esimerkiksi suomalainen matkustaessaan Venäjälle tarvitsee suosituksen, siis viisumin , jonka hän esittää rajaviranomaiselle. Matkustaja on itse vastuussa siitä, että viisumi sekä muut tarvittavat matkadokumentit ovat kunnossa ennen matkan alkua. Tietyt maat edellyttävät myös, että lentoyhtiöt keräävät jo etukäteen matkustajien tiedot Secure Flight- ja APIS-järjestelmien kautta. You might need an Jordania visa.


Determine if you need a visa for Jordania, view Jordania visa requirements and apply online for an India tourist visa or Jordania business visa in minutes.

Nepalin viisumin saa kentältä – muista ottaa mukaan valokuva ja dollareita. Traveling to Ukraina? Silloin tällöin viisumin on onnistunut maksamaan myös kortilla. Viisumeita on eri hintaisia lyhyelle ja päivän oleskelulle. Lentokentältä Kathmanduun.


Ei ollut enää vrk:n rajoitusta. Edellisessä se vielä oli, mutta näyttää poistuneen käytöstä. Tuosta voi varmaan tehdä sen johtopäätelmän, että maassa saa olla täydet kk ilman, että tarvitsee poistua välillä minnekää.


Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä. Estonian Member of Parliament Mr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit