tiistai 7. helmikuuta 2017

Apostille maat

Auktorisoitu kääntäjä – apostille -todistus. Yli 1valtiota, kaikki EU- maat mukaan lukien, kuuluvat sopimuksen piiriin ja käyttävät kyseistä todistusta. EU- maat voivat vaatia alkuperäisen yleisen asiakirjan tai sen oikeaksi todistetun jäljennöksen esittämistä, mutta eivät molempia samanaikaisesti. Jos EU-maa hyväksyy oikeaksi todistetun jäljennöksen esittämisen alkuperäisen asiakirjan asemesta, sen on hyväksyttävä toisessa EU-maassa laadittu oikeaksi todistettu jäljennös.


Todistus on määrämuotoinen ja sen kohdat on numeroitu niin, että sitä ei tavallisesti tarvitse kääntää. Apostille -todistuksen malleja. Kääntäminen voi kuitenkin olla perusteltua etenkin silloin, jos apostille on laadittu vastaanottajalle vieraalla kirjoitusjärjestelmällä, kuten arabiaksi tai venäjäksi. Visit our site to see the list and learn how you can apostille your documents.


Matkustusasiakirjat. Muukalaispassi ja pakolaisen matkustusasiakirja ovat kansallisen passin sijasta annettavia matkustusasiakirjoja. Ne eivät ole virallisia henkilöllisyystodistuksia edes silloin, kun niissä ei ole merkintää varmistamattomasta henkilöllisyydestä. Muut maat ja apostille.


Tällöin tarvitset asiakirjaan ns. EU ei ole aina ollut yhtä laaja kuin se nykyisin on. Visumservice on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailuun tarkoitettujen viisumipalveluiden tarjoajana. Miljoonat kansainväliset matkaajat ovat varmistaneet liike- tai lomamatkaan tarkoitetun viisuminsa saannin Visumservice -yrityksen kautta.


Digi- ja väestötietovirasto palvelee. Voit saada apostille -todistuksen vain viranomaisen tai siihen verrattavissa olevan tahon (esim. auktorisoitu kääntäjä, laillistettu lääkäri) antamaan asiakirjaan. Tarjoamme asiakirjojen nopeaa, helppoa ja varmaa laillistuspalvelua, apostilleille, käännöksille ja notaarin palveluille. Haagin yleissopimuksen soveltamisen edellytykset. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt.


Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Suomi alkaa useiden muiden Schengen-maiden tavoin soveltaa uutta viisumisäännöstöä Venäjällä 3. Voit myös asioida palvelupaikassa. Jatkossa Schengen-viisumin voimassaoloaika voi nykyistä useammin olla viisi vuotta, mikäli hakijalla on edeltävien kolmen vuoden aikana ollut vähintään kahden vuoden monikertaviisumi ja hän täyttää muut vaatimukset. Asiointi- ja lomakkeet.


Een apostille is een genummerd en gedateerd certificaat en wordt soms ook vergeleken met een ‘postzegel’ vanwege de maat en vorm. De apostille wordt door de uitgevende overheid aan een officieel kopie van het document bevestigd. Asiakirjan varmentaminen apostille -todistuksella. Suomessa käytettäväksi tarkoitetut ulkomaanviranomaisen antamat asiakirjat ja todistukset on laillistettava.


Laillistaminen tapahtuu maassa, joka on asiakirjan antanut. Yleissopimus kansainvälisten riitaisuuksien sovinnollisesta ratkaisemisesta. Sopimukset syntyivät Haagissa Alankomaissa.


Haagin sopimus on yhteinen nimike useille kansainvälisille sopimuksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit