torstai 2. helmikuuta 2017

Päätellä englanniksi

Niin voi päätellä sen perusteella, mitä täällä parlamentin keskuudessa kuulemme. The conclusion can clearly be deduced from the comments I have just made. Tämä voidaan päätellä selvästi juuri esittämistäni huomioista. It can be deduced from this that the cogeneration plants used in different countries differ radically.


Esimerkkejä päätellä -ilmaisun käytöstä englanniksi.

Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja. Käännös sanalle päätellä suomesta englanniksi. Katso sanan päätellä jstk käännös suomi-englanti.


Suomienglantisanakirja. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Passiivi Englannin kielessä passiivi muodostetaan apuverbillä be ja partisiipin perfektil- lä, ns.


Tämä yhteenveto on tarkoitettu avuksi niille, jotka joutuvat kääntämään julkishallinnon virkanimikkeitä englanniksi. Kirjoita uudet sanat lapuille, suomeksi ja englanniksi eri puolille.

Muistele ja käännä. Näitä kutsutaan englanniksi nimellä flashcards. Voit tehdä niitä myös netissä Quizlet-sovelluksella. Kirjoita lauseita ja tarinoita, joissa uudet sanat esiintyvät.


Lue tarina ääneen ja tallenna se. Tee oma kuvasanasto. Osaa esittää selkeän puheenvuoron, yritys-, puhuja- tai tarjoiluesittelyn myös ilman valmisteluja.


Osaa lukea ja tiivistää suomeksi tai englanniksi lukemansa alaan liittyvän englanninkielisen tekstin. Osaa usein päätellä tekstin sisältöä, kun aihepiiri on tuttu esimerkiksi johtamisen, markkinoinnin tai laskennan alalta. No kuten itse ainakin laitoin tuohon vastaukseeni, englanniksi on monesti sama verbi pelkäämiselle ja pelästymiselle. Pitää vaan aina kontekstista päätellä , kummasta on kyse. Myymälämme on avoinna Ma-Pe 10.


Tulliviranomaiset eivät siten voi päätellä pelkästään siitä, että talouden toimija on tehnyt tuonti-ilmoituksen tavaroista jonkun toisen nimissä, että se haluaisi välttämättä esittää myös peruutushakemuksen toisen nimissä. Yritystoiminta tai oma työ katsotaan sivutoimiseksi, jos henkilö on ollut vähintään kuukautta kyseiseen yritystoimintaan tai omaan työhön liittymättömässä kokoaikatyössä tai muutoin voidaan päätellä yritystoiminnan tai oman työn vaatiman työmäärän olevan niin vähäinen, ettei se ole esteenä kokoaikaisen työn. Niissä anamneesi, toimintakyvyn arvioimiseksi tehty huolellinen tilankuvaus ja muut objektiiviset havainnot on esitettävä niin täydellisesti, että toinen lääkäri voi niistä päätellä , täyttyvät etuisuuden lääketieteelliset edellytykset. Mistä löydän IBANin ja BICin?


BIC-koodia tarvitset, kun teet maksuja.

Osaa käyttää apuvälineitä ja tarkistaa löytämänsä tiedon oikeellisuuden. Seuraavassa on syitä siihen, miksi Romania on erinomainen vaihtoehto lääkärin tutkinnon suorittamiseen: 1. Koska tähän lukuun vaikuttavat monet satunnaiset tekijät, emme voi suoraan päätellä , että myös perusjoukossa (kaikki täysi-ikäiset suomalaiset) vastaava osuus on täysin sama. Valtuutetulla on ilman valtuuttajan suostumusta oikeus avata vain sellaisia valtuuttajalle saapuneita kirjeitä tai niihin rinnastettavia suljettuja viestejä, joiden voidaan lähettäjän nimen tai muun erityisen seikan perusteella päätellä koskevan asiaa, jota edunvalvontavaltuutus koskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit