tiistai 14. helmikuuta 2017

Venäjän uusi lentotukialus

Kuin mehiläinen, kykenee brittien lentotukialus itsenäisesti lähettämään lentokoneita ainoastaan, jos sen suojana on parvi sotalaivoja, huoltoaluksia ja sukellusveneitä. Venäläiskenraali: Britannian uusi lentotukialus on ”mukava maalitaulu” HMS Queen Elizabeth laskettiin vesille maanantaina. Laivaa korjattiin maailman suurimpiin kuivatelakoihin lukeutuvalla PD-50:llä, kun se yllättäen ”upposi” Kuznetsovin ympäriltä.


Välimerelle, missä se tulee toimimaan yhtenä Syyriaan suunnattujen ilmaiskujen lähtöalustana. Verkossa leviää myös videoita, joiden kerrotaan näyttävän savuava lentotukialus. Videoiden aitoutta ei ole vahvistettu. Se näkyy muun muassa lentotukialuksen ja sukellusveneiden kehityksessä. US Navyn lentotukialusta on uponnut taistelussa tai upotettu taisteluvaurioiden takia, viimeisin, USS Bismarck Sea, 21.


Ongelmaksi muodostuu se, että sillä ei ole tarvittavaa infrastruktuuria telakan rakentamiseen. Kiinan ensimmäinen itse rakennettu lentotukialus Shandong aloitti virallisesti palveluksen aiemmin joulukuussa. E-korealla taistelukoneita lienee alle 500.


Brittien uusi ylpeys, miljardin euron lentotukialus vuotaa , Tässä on rahamiehen heräteostos - lentotukialus nettihuutokaupassa, Viihdeuutiset Stara Menu. Mukana venäläisessä laivasto-osastossa ovat mm. Hong Kongin satamasta huonon. Uusi Suomi uudistuu pian!


Selaa lisää medioita. Avaruuskeskuksesta on tarkoitus tulla ainoa astronauttien lentotukialus maapallon ja kansainvälisen avaruusaseman ISS:n välillä vuosiksi eteenpäin. Venäläisten sotilaslähteiden mukaan koneen laskeutuminen Admiral Kuznetsov:lle epäonnistui kun tukialuksen jarruvaijeri hajosi kesken laskeutumisen.


Isku suoritettaisiin lentotukialus Admiral Kuznetsovilta sekä Syyriassa sijaitsevasta venäläisestä lentotukikohdasta. Siitä lähtien hän piti lukuisia testejä. Museossa käy yli miljoona vierasta vuosittain, ja se käyttää näyttelyissään historiaa ja teknologiaa inspiroidakseen uutta sukupolvea tieteissä, teknologiassa, insinöörityössä ja matematiikassa.


Bush (se lentotukialus eikä Presidentti) on. Ja kun tiedetaan ettei lentotukialus viisituhansine henkilokuntineen ole. Herunterladen hintergrundbild flugzeugträger, uss theodore roosevelt cvn-7 die. Venäjän liikenteessä sattuu ja tapahtuu.


Bush oli torpedolentäjä lentotukialus USS San Jacintolla. Lentotukialus kutistuu. Laivueeseen kuuluu muun muassa lentotukialus Admiral Kuznetsov, jonka kyydissä kerrotaan olevan taisteluhävittäjiä. Se voi kantaa mukanaan yli ilma-alusta.


Alus on varusteltu ohjuksin. Venäläinen sota-alus tuli tahallaan tarpeettoman lähelle amerikkalaista hävittäjää ja oli törmätä siihen Arabianmerellä, kertoi Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon perjantaina. Yhdysvalloille uusi lentotukialus - hinta 1miljardia Hullu Maailma Late-Apr 1. Rahaa tähän ei ole. Mutta kyse on suuremmista asioista kuin pelkästään rahasta tai luonnonvaroista.


Näet pohjoinen napalakki tarjoaa loistavan turvan ydisukellusveneille, joita sitten ei niin helposti havaita satelliittien tai lentokoneiden toimesta, koska tuo napajää tarjoaa eristeen, minkä läpi infrapunakameran on vaikeaa erottaa sukellusveneiden reaktorin jättämää infrapuna-jälkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit