sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Rekisteröi yritys

Nämä ohjeet ovat ulkomaiselle yritykselle, joka aloittaa yritystoiminnan Suomessa. Tätä varten yritys on rekisteröitävä Suomeen perustamisilmoituksella. Jos olet perustamassa uutta yritystä Suomeen, etkä rekisteröi olemassa olevaa ulkomaista yritystä toimimaan Suomessa, katso ohjeistuksemme yrityksen perustamiseen Suomessa.


Perusilmoituksen saa tehdä sellainenkin yritys , joka ei ole siihen velvollinen. Esimerkiksi luoton vakuutena käytettävä yrityskiinnitys voidaan vahvistaa vain rekisteröidyn yrityksen omaisuuteen.

Rekisteröinti on tehokkain tapa suojata yrityksen toiminimi. Selkeässä palvelussamme voit perustaa toiminimen, aputoiminimen, osakeyhtiön ja tytäryhtiön. Vakiintumisesta huolimatta toinen yritys voi saada rekisteröityä saman tai samankaltaisen toiminimen, koska PRH ottaa nimitutkimusta tehdessään huomioon vain rekisteriin merkityt ja vireillä olevat toiminimet. Riitaisissa tilanteissa nimen vakiinnuttaneen yrityksen on näytettävä nimioikeutensa toteen viime kädessä.


Toimialassa määritellään yrittäjän elinkeinotoiminta. Yrityksen toimialan määrittely on myös tärkeää. Hyvin laaditusta toimialasta käy selvästi ilmi, millä alalla yritys toimii tai suunnittelee toimivansa.


Toimialoilla, joilla toiminta vaatii elinkeinoluvan, kannattaa tarkistaa lupaviranomaiselta toimialan muotoilu.

Myyt kätevän varauskalenterin kautta tunnit, kaudet, tallikortit, jäsenyydet, lahjakortit ja muut tapahtumat suoraan netissä. Palvelu laatii automaattisesti kaikki perustamisdokumentit sekä pankkien ja vakuutusyhtiöiden tarvitsemat asiakirjat virheettömästi voimassa olevien lakien ja vaatimusten mukaisesti palvelunkäyttäjän syöttämien tietojen perusteella. Hae rekisteröity yritys tai rekisteröi uusi yritys Aloita rekisteröityminen hakemalla Pienhankintapalveluun tai Tarjouspalveluun rekisteröityneiden yritysten tiedot ALV- tai Y-tunnuksella tai yrityksen nimellä (tai niiden osalla).


Jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu sisään, jotta voit osallistua kurssille. Garmin Express ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa. Yritys tai yhteisö voi rekisteröidä Lupapisteeseen maksullisen Yritystilin sisäistä hankehallintaa sekä valtuutusten hoitamista varten. Yritystilin perustajan tulee käyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tilin rekisteröinnin yhteydessä.


Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa perustetaan oikealla rahalla toimiva NY- yritys. Ohjelma on avoin yläkouluille, toisen asteen oppilaitoksissa ja korkeakouluille. Ohjelma on teorian ja käytännön yhdistävä työkalu yrittäjyyden taitojen, osaamisen ja asenteen opettamiseen ja oppimiseen.


Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Ostaja, ilmoita palvelussa auton, moottoripyörän, mopon tai muun ajoneuvon omistajanvaihdoksesta. Myyjä, luo palvelussa kauppaa varten varmenne ja tee kaupan jälkeen luovutusilmoitus.


Huomioi, että mikäli yrityksessäsi on vähintään yksi ETA-alueella asuva vastuuhenkilö, lupaa elinkeinon harjoittamiseen ei tarvita. Panosta kohtaamisiin Herkkupalvelumme avulla. Miriam’s Herkkupalvelu luo hetkiä, jotka jäävät mieleen.

Kiitä, palkitse tai yllätä sinulle tärkeät ihmiset tärkeissä tilaisuuksissa – tuomme kahvilaltamme tutun tunnelman luoksenne. Miten auto tai muu ajoneuvo rekisteröidään? Lue LähiTapiolan sivuilta kuinka auton tai ajoneuvon rekisteröinti tapahtuu ja mitä siinä tulee ottaa huomioon! Kiitos, että olet valinnut Garmin-tuotteen.


Tule mukaan Garmin-käyttäjäksi – saat parhaan hyödyn irti Garmin-laitteesta rekisteröimällä sen muutaman helpon vaiheen avulla. Lojaliteettikortit antavat omistajalleen etuja. Tankkausetu bensan ja dieselin hinnasta.


Polttoaine etijen lisäksi muita, vaihtuvia etuja Suomen St1- ja Shell-asemilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit