tiistai 7. helmikuuta 2017

Pori vuokratilat

Toimisto avoinna ma-to klo 9. SaunaOnline lyhyesti. Palmgren-konservatorion salit ja auditorio ovat vuokrattavissa muuhun käyttöön, esimerkiksi kokouksiin, kun ne ovat vapaana opetuskäytöstä. Tarvitsitpa vuokratilat Porissa sitten juhliin, kokoustamiseen tai vaikkapa polttariporukan saunailtaa varten, ota meihin yhteyttä.


Vastaamme kaikkiin tiloihin ja pitopalveluun liittyviin kysymyksiisi mielellämme. Vuokrattavana modernia toimitilaa Porin. Kaikki Porin juhlatilat ja juhlapaikat. Parhaat hinnat, varaa helposti.


Suomen suurin kokous-, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto – Venuu. Porin seutu sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä. Halutessasi etsimme juuri sinun yrityksellesi sopivan toimitilan sekä käynnistämme neuvottelut kohdetta myyvän tai vuokraavan tahon kanssa. Haluatko järjestää tapahtuman, muttet vielä tiedä missä?


Porista löydät useat erilaiset tapahtumatilat niin kokous-, juhla-, yms. Porin kaupungin verkkosivuilta saa tietoa kaupungin palveluista ja ajankohtaisista asioista. Puuvilla sijaitsee Porissa, Isosannan kaupunginosassa, aivan Kokemäenjoen rannassa.


Kaupunkikortteli muodostuu Kauppakeskus Puuvillasta ja muista alueen rakennuksista, joista merkittävimpiä ovat näyttävä vanha kehräämörakennus sekä entisen puuvillatehtaan pääkonttori. Aivan Porin ydinkeskustassa sijaitseva uusi, upea sauna- ja allaskokonaisuus! Tämän lähemmäksi ei keskustaa enää pääse. Karttapalvelu on uudistunut. Pääai-neisto, esimerkiksi opaskartta tai asemakaava, valitaan kartan päällä olevaa kuvaketta napsauttamalla.


Löylyt maistuvat vanhaa kunnioittaen saneeratussa Kolin saunassa, Liiteri-saunassa tai Vierastalo Kultalan lauteilla. Kattava valikoima myytäviä ja vuokrattavia toimitiloja. Löydä omasi helposti ja nopeasti.


Juvenes Oy on valtakunnallinen ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluja sekä juhla- ja kokouspalveluita. Pori etsii itselleen käyttäjää kategoriassa Peräkärryt ja trailerit. Tietoja palvelusta.


Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot. Katso vuokra-asunnot ! Konditoria-Kahvila Liikekulma. Maistuvaa lounasta Porissa tarjoilevat ravintola-alan ammattilaiset Petri Koskinen ja Tony Levander. Miehet päättivät lyödä kokinhatut yhteen ja alkaa pyörittää lounasravintola Gomeeta Pori Energian tiloissa Karjarannassa.


Tavoitteena on tarjota astetta parempaa lounasruokaa kilpailukykyisellä hinnalla. Lounas on tarjolla klo 10. Kun vuokraaja lähettää varauspyynnön kohteesta, vuokralleantaja saa siitä tiedon sähköpostitse ja varauspyyntö tallentuu myös Nettivuokraus. Nettimaksulliset kohteet varataan ja maksetaan aina Nettivuokraus. Autotallit ja varastot ilmoitusta alueella Satakunta.


Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Mielenkiintoisia kohteita moneen toimitilatarpeeseen. Varastotilat, toimisto- liike- ja myymälätilat keskeisellä sijannilla Pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa. Hae vuokrattavat autotallit, autokatokset, autopaikat, autohallipaikat, varastotilat, venepaikat. Kysyttävää, palautetta?


Emme vastaanota tilauksia yhteydenottolomakkeen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit