maanantai 20. helmikuuta 2017

Johtamisen vuosikello malli

Johtamisen vuosikello malli

Parhaimman hyödyn vuosikellosta saa, kun sen täyttää vuoden alussa ja päivittää sitä tarpeen mukaan vuoden kuluessa. Mitä suuremmasta ketjusta tai organisaatiosta on kyse, sitä tärkeämpää on, että suunnitelman jokainen osa on aikataulutettu ja toimeenpantu hallitusti. Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää henkilöstöjohtamisen vuosikello osaksi toimeksiantajayrityksen toimintajärjestelmää. Työn tarkoituksena oli rakentaa tarvittavat henkilöstöjohtamisen työkalut sekä yhtenäistää yrityksen toimintatapoja, jotka pidemmässä juoksussa tulisivat helpottamaan sekä parantamaan yrityksen henkilöstöjohtamista. Keskeistä tässä mallissa on se, että suunnitelma tehdään (toimenpiteet aikataulutetaan ja budjetoidaan) pitkälle ajanjaksolle kerralla ja sitä noudatetaan melko tiukasti.


Johtamisen vuosikello malli

Pyöreä vuosikello auttaa hahmottamaan koko vuoden tapahtuman yhdellä silmäyksellä. Lisäät vuosikelloon helposti niin yksittäiset kuin toistuvatkin markkinoinnin projektit ja tapahtumat. Kategorioiden avulla niiden hallinnointi ja seuraaminen on helppoa. Työhyvinvoinnin vuosikello selkeyttää johtamisjärjestelmää Työhyvinvointia ja sen johtamista voidaan edistää ja selkeyttää työhyvinvoinnin vuosikellon avulla, todettiin ODL Liikuntaklinikan johtamassa Virettä firmaan (Työkyvyn ja osaamisen johtamisella hyvinvointia ja tuottavuutta pk-yrityksiin) -hankkeessa. SOSIAALISET MEDIAT.


KYLLÄ – meillä on monia valmiita vuosikellopohjia Plandisc tarjoaa monia erilaisia vuosikellopohjia, ja ne kaikki ovat syklisiä ja sopivat hyvin organisaation vuodenkierron kuvaamiseen. Hyvän johtamisen tunnusmerkkeinä voidaan pitää toimintatapana – neuvottelua, palautteen antamista ja vastaanottamista, kuuntelemista, ihmisten arvostamista, auttamista, omaa esimerkkiä, hyväntuulisuutta, johtajan signaaleja, vastuun kantamista, pelailun välttämistä, johdonmukaisuutta ja ennustettavuutta (Hiltunen, s. 122–160). Kehityskeskustelut ja johtamisen vuosikello – vanhentuneita työkalujako?


Ilmarisen työkykyjohtamisen palveluilla vahvistat henkilöstön työhyvinvointia ja varmistat parhaan mahdollisen työkyvyn. Lue lisää asiakaseduistamme nyt. Vuosisuunnitelmat ovat esim. Yhdistys tekee joka vuosi tulevalle vuodelle kirjallisen toimintasuunnitelman ja talousarvion. Ne hyväksytään yhdistyksen sääntömääräisessä kokouksessa.


Työnantajan menetelmät osaamisen kartoittamiseen ja analysointiin - strateginen osaamisen johtaminen Kopsu–hankkeen seminaari 27. Lukuisissa yrityksissä on perustettu johtamisen tueksi johtoryhmiä. Niiden perustamista on perusteltu sillä, että yritysten toiminnan ja johtamisen kehittäminen vaatii tiedon laajempaa hyödyntämistä ja jakamista. Samoin tilanteiden ja asioiden hallitseminen ei enää onnistu siten, että jokainen keskittyisi vain oman vastuualueensa hoitamiseen, vaan organisaation kokonaisuuden.


Johtamisen vuosikello malli

Muut ympyräkaaviolajit. Kolmiulotteisten ympyrä kaavioiden lisäksi voit luoda ympyrä-tai palkki kaavio sektorista-kaavion. Nämä kaaviot näyttävät pienemmät arvot, jotka on vedetty toiseen ympyrä-tai pinottuun palkki kaavioon, mikä helpottaa niiden erottamista toisistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit