keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Julkiset tilinpäätöstiedot

Osta yritysraportit Asiakastiedon verkkokaupasta helposti ja nopeasti. PRH - Patentti- ja rekisterihallitus. Täydennä tilinpäätösasiakirjoja lähettämällä kaupparekisteriin tilinpäätöksen rekisteröintilomake ja kaikki julkiset tilinpäätösasiakirjat yhdessä lähetyksessä (ei pelkkiä täydennyksiä). Näin varmistamme, että tilinpäätöstiedot rekisteröidään kokonaisuutena oikein. Miten nimeän tilinpäätöstiedot oikein, jotta ne välittyisivät automaattisesti kaupparekisteriin, kun jätän yhtiön veroilmoituksen sähköisesti?


Verohallinto välittää automaattisesti kaupparekisteriin kaikki ne tilinpäätöstiedot , jotka olet antanut sähköisessä asiointipalvelussa ja nimennyt tilinpäätöstietojen liitetyypeillä. Yrityksen tai konsernin tilinpäätös on voitu laatia eri tilikausina eri tilinpäätöskaavoilla. Tilinpäätöstiedot löytyvät tietokannasta jopa viideltä tilikaudelta. Ahvenanmaan maakunta sekä lakisääteiset työeläkeyhtiöt ja -laitokset ja muut sosiaaliturvarahastot.


Jos Verohallinto ei välitä tietoja, mutta yrityksellä on velvollisuus rekisteröidä tilinpäätöksensä kaupparekisteriin, tilinpäätöstiedot on toimitettava suoraan PRH:lle. Näiden yritysten on kuitenkin aina annettava verotusta varten ne tilinpäätöstiedot , jotka Verohallinto edellyttää liitettäväksi veroilmoitukseen. Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus. Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Tutustu hakuohjeeseen.


Julkisyhteisöjen rekisteri. Räätälöidyt tilastot. Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista tietolähteistä. Voit lisätä artikkeliin tarkistettavissa olevia lähteitä ja merkitä ne ohjeen mukaan. Aluehallintovirastot.


Valtiovarainministeriölle kuuluu valtionhallinnon yleinen ohjaus ja kehittäminen. Sivun meta description. Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Veroilmoituksen liitteenä on annettava seuraavat rekisteröitävät, kaupparekisterissä julkiset tilinpäätösasiakirjat: tuloslaskelma ja tase, tilintarkastuskertomus tai tiedot tilintarkastuksen suorittamisesta, tieto tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä toimintakertomus tietyiltä osakeyhtiöiltä. Ovatko yritysten kirjanpidot kokonaan julkisia vai koskeeko julkisuus vain tiettyjä osa-alueita? Jos ovat niin mistä näitä kirjanpito-dokumentteja voi mennä pyytämään tahi katsomaan?


EK ja jäsenliitot keräävät vuosittain tiedot yritysten maksamista palkoista ja tuotannon jalostusarvoista. Palkkasummat ja henkilömäärät kysytään kalenterivuodelta ja tilinpäätöstiedot tilikaudelta. Näitä tietoja käytetään yritysten ja jäsenliittojen jäsenmaksujen ja toimielinten äänimäärien määrittämiseen ja järjestöjen rakenteen kuvaamiseen. Suunnittelu ja seuranta.


Hae yrityksiä Taloussanomien yritystietopalvelun avulla. Löydät ajantasaiset perustiedot sekä taloustiedot ja protestit haluamistasi yrityksistä. Olemme korjanneet lukuisia kouluja, päiväkoteja, sairaaloita, kirkkoja, toimistotiloja ja vuokrataloyhtiöitä. Raporttiin on sisällytettävä samaan tarkoitukseen muualta saadut julkiset tai muut avustukset. Kyseinen raportti tai sen esitiedot tulee liittää uuteen avustushakemukseen.


Ennakkoarvio riittää, jos avustuksen käyttö keskittyy loppuvuoteen tai tarkat tilinpäätöstiedot eivät ole vielä käytössä. Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat. Sastamalan veroprosentit sekä talousarvio- ja tilinpäätöstiedot sekä laskutusohjeet.


Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä. Vesihuoltolaitoksen tilinpäätöstiedot. Yrityksen maksuhäiriöt -raportista selviää yrityksen maksuhäiriöt ja muut julkiset merkinnät, sekä yrityksen yhteystiedot ja YTJ-merkinnät. Jos maksuhäiriöitä tai muita julkisia merkintöjä on, niistä näkyvät tyyppi, päivämäärä, summa ja velkoja.


Tilastoja - verkostot, liittyjät, m3. Raportin tuottaa ruotsalaiseen Bisnode-konserniin kuuluva Bisnode Finland Oy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit