perjantai 17. helmikuuta 2017

Eteläkorean yliopistot

Etelä-Korean yliopistoja ja korkeakouluja käsitteleviä artikkeleja. Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Hae vaihtoon yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi, osallistu kansainväliseen kesäkouluohjelmaan tai suorita kokonainen kanditaatin tutkinto. Taloudellisesti vahvat yliopistot pystyvät tarjoamaan monipuolista ja korkeatasoista koulutusta. Sen opetus on kasvanut etenkin suurten korealaisvähemmistöjen maissa Kiinassa ja Japanissa.


Hän puhui “Koulutus perustuu uskoon ja syy”. Universities ja colleges -linkin takaa voi mm. Suomalaiset yliopistot eivät kovin korkealle sijoitu. Parhaiten pärjää Helsingin yliopisto, joka on sijalla 91. Sijan 2jälkeen menestys kerrotaan ainoastaan sijan ryhmissä.


Eurooppalaiset yliopistot paransivat asemaansa äskettäin julkaistulla Times Higher Education -listalla. Amerikkalaisten ylivalta on pienentynyt. Huoneen vuokran hinnat ovat alkaen 3Kanadan dollaria kuukaudessa ja kerrostaloasunnon tai talon vuokrat ovat mutta yliopistot ja colleget perivät.


Maassa 90-luvulla alkanut viihdeteollisuuden kasvu on tuottanut maailmalle Gangnam Stylen kaltaisia hittejä, mutta K-popin keskiössä ovat tiukan nokkimisjärjestyksen omaavat tyttö- ja poikabändit. Kiina onnistuu eristämään uuden tyyppisen koronaviruksen. Viranomaiset eivät kuitenkaan vielä tiedä, minkälaisesta viruksesta on kyse. Taiwanilainen potilas sairastuu Wuhanin-matkan jälkeen. Yliopistot MBA EMBA Osa-aikainen Yksivuotinen MBA 1-vuotinen EMBA Globaali MBA Verkkotutkinnot.


Ne eivät ole pelkästään tutkinnon opiskelemista varten, vaan toimivat myös tutkimuksen ja innovaatioiden tyyssijoina. Vuosien mittaan maailman innovatiivisimmat yliopistot ovat olleet mukana joidenkin mielenkiintoisten keksintöjen, kuten internetin luomisessa. Katso galleriasta Reutersin lista maailman kekseliäimmistä yliopistoista!


Onnistunut yliopistotason kumppanuus edellyttää kuitenkin sitoutumista pitkäjänteiseen yhteistyöhön yksittäisten tutkijoiden ja opettajien taholta. TTY:n delegaatiovierailuilla oli tämän vuoksi laaja edustus eri puolilta yliopistoa. Apua haetaankin nyt ennustajan pakeilta. Korea Timesin mukaan opiskelijat kävivät aiemmin ennustajalla vain huvin vuoksi, mutta nyt käynnit otetaan hyvin vakavasti.


Miksi Aasian yliopistot kritisoivat kansainvälisiä rankinglistoja? Vartiointi onkin ollut tehokasta, sillä jokea ei ole ylitetty pohjoisesta päin vuosikymmeniin. Yhdysvalloissa on paljastunut laaja petosvyyhti, jossa varakkaat vanhemmat ovat järjestäneet lapsiaan huippuyliopistoihin maksamalla suuria rahasummia, kertoo New York Times. BBC:n mukaan epäiltyjen joukossa ovat muun muassa Täydelliset naiset -sarjassa esiintynyt Felicity Huffman, näyttelijä Lori Loughlin ja hänen miehensä muotisuunnittelija Mossimo Giannulli. Metroissa mainostetaan työnhakukoulutuksia ja huippuyliopistoja ja kaduilla kauneusleikkauksia, kosmeettisia hoitoja ja ennennäkemättömiä tuotteita saada kuulas iho ja oikeanlaiset silmäluomet.


Länsimaissa matkustellut ja yliopistot käynyt P-Korean uusi johtaja varmasti tietää tämän,. Teksasin opiskelijat saavat pian pelä­tä jokaisen pullottavan paidanhel­man kätkevän alleen asekotelon. Toisaalta maapallon suurimpiin kuuluvat öljy- ja maakaasuvarat ovat mahdollistaneet toimivan peruskoulu- ja sosiaaliturvajärjestelmän, lähes ilmaiset yliopistot ja tyttöjen pääsyn opiskelemaan.


Iran on Kaspianmeren kaviaarin, taateleiden, pistaasipähkinöiden ja maailman kalleimman mausteen, sahramin, tuottajana maailman ykkönen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit