tiistai 21. helmikuuta 2017

Otsikoita tarinoihin

Sanokaa erilaisia otsikoita , mist vois kirjoittaa hyvän novellin. Haluisin kirjottaa, mutt tarttis hyvii otsikoita ! Joten ehdottakaa nii monta, ku vaa keksitte! On vaikea syyttää ihmisiä näihin tarinoihin uskomisesta, kun katsoo median apokalyptisia otsikkoja: Pörssiromahdus, lama ja hyperinflaatio tulossa? Suutarin kengissä Kokeile suutarintaitojasi, tutustu virtuaalisiin esineisiin Täällä voit tutustua Kuopion korttelimuseon suutarin tuvasta valikoituihin esineisiin virtuaalisten 3D-esineiden kautta.


Tutustu kenkien tarinoihin , kengän valmistuksen työvaiheisiin ja suomalaisten suursuosiossa olevaan kahvin juontiin! D-esineitä pystyy kääntelemään ja tarkastelemaan eri kulmista sekä. Faktoja ei tarkisteta, ne sijoitetaan vääriin asiayhteyksiin tai uutiset kehystetään rutiininomaisesti vakiintuneisiin tarinoihin ja esitystapoihin. Raha toimii motiivina monin tavoin. Kyse ei ole vain makedonialaisten teinien tienesteistä, vaan myös perinteisen median klikkijournalismista, joka motivoi jakamaan myyviä otsikoita ja kuvia.


Uusien kirjojen vinkit on tehty pääsääntöisesti arvostelukappaleista, jotka vinkkaajat ovat itse valinneet. Emme hauku kirjoja, mutta se ei tarkoita, että olisimme kritiikittömiä – jos kirja on huono, se jätetään kokonaan arvioimatta, koska hyviäkin kirjoja on niin paljon, että huonoihin ei kannata aikaa ja vaivaa haaskata. Ilmastonmuutos äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksessa Ilmastonmuutos vaikuttaa ihmisten toimintaan ja luonnonympäristöihin nyt ja etenkin tulevaisuudessa.


Vaikuttavan viestinnän, argumentoinnin ja tunneilmaisun keinot ovat merkittäviä. Voit pitää kaikki silmukan ja sitouttaa yleisösi tärkeisiin tai mielenkiinto isiin tarinoihin käyttämällä sivun tai sivuston uutis verkko-osaa. Voit luoda nopeasti näyttäviä viestejä, kuten ilmoituksia, henkilöuutisia ja tilapäivityksiä, jotka voivat sisältää kuvia ja monipuolista muotoilua. Sitten siellä on kivoja pikkujuttuja joilla voi koristella kortteja, esim pieniä puisia hiiriä joita voi sitten liimailla kortteihin. Meillä oli tapana kavereiden kanssa rakenenlla Apahville kivoja juttuja, joita leikeltiin lehistä.


Kaikkia otsikoita ja kuvia, jotka sopi vastaanottajan persoonaan tai liitty joihinkin inside tarinoihin. Jos et heti löydä kymmentä artikkelia aiheesta, niin kirjoita siitä blogi. Taiho Koki, jonka ylivoima toimi hetkittäin suorastaan itseään vastaan. Chiyonofuji Mitsugu.


Koe ja tee itse Suutarin kengissä AR-kierros Kuopion korttelimuseon suutarin tuvassa pääset tutustumaan lisätyn todellisuuden avulla kenkien tarinoihin , kengän valmistuksen työvaiheisiin ja suomalaisten suursuosiossa olevaan kahvin juontiin. AR-sovelluksen voit ladata omaan älypuhelimeesi tai lainata laitteen museon asiakaspalvelusta. Sovellus sisältää paljon mielenkiintoisia kuvia. Uutiset-uutis verkko-osa pitää tiimisi ajan tasalla sekä sitouttaa heidät tärkeisiin tai mielenkiinto isiin tarinoihin. Tapahtumat – tapahtumat-verkko-osan avulla voit lisätä ja näyttää tulevia tapahtumia sivullasi.


Otin mukaani aapisen ja rakkaan lyhtyni, ja saatoin istua pitkiäkin aikoja komerossa lukemista opetellen. Lyhty antoi juuri sen verran valoa, että saatoin erottaa kirjaimet. Välillä laitoin aapisen kiinni, vaihdoin punaisen tai vihreän lampun päälle ja annoin mielikuvitukseni lentää muihin maihin, satuihin ja pelottaviin tarinoihin. Sen verran mainiosta miekkamagia-seikkailusta kuitenkin oli kysymys, että siirsin sen tähän lehteen. Portti-lehden kirja-arviossa toivottiin URS- tarinoihin enemmän jatkuvuutta, ja tässä tarinassa Jani Kangas esittelee meille Orim Maattoman, jonka seikkailuja tulemme näkemään jatkossakin aina sopivan tilaisuuden tullen.


Luin toiseen kertaan ton sun kirjoittamas tekstin. Ethän sä väittänytkään niistä verisuonista,jänteistä etkä hermoista. Totesit vaan ettet keksi.


Syöpäsairaudet lisääntyvät kuin sienet sateella, musta tästä ei otsikoita revitä. Sitä vastoin jos joku kieltäytyy lääketieteen mukaisista syöpähoidoista, tämä nähdään anteeksiantamattomana erheenä. Että joku voikin hurahtaa noin perusteellisesti.


Edes aikuisen ihmisen ei annettaisi päättää omasta elämästään. Moni lehti kirjoitti tässä yhteydessä Dänikenistä myös laajemmin, onhan Kaikuja avaruudesta myös eräänlainen Dänikenin teorioiden kokoomateos. Ainakin seitsemässä pienemmässä lehdessä ilmestyi otsikoita lukuunottamatta identtinen kirjoitus, jossa suorastaan ylistettiin Dänikeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit