torstai 16. helmikuuta 2017

Hyviä pubivisa kysymyksiä

Visailu Pubivisa - Klassinen pubivisa , jossa monivalinta kysymystä ja totta vai tarua väittämää. Konsepti on usein sama: kysymyksiä on parikymmentä ja ne on jaoteltu eri aihealueisiin. IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu.


Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Pubivisat eli tietovisat (tietokilpailut) ovat lisänneet suosiotaan pubeissa ympäri Suomea, ihan niin kuin hedelmäpeliaiheiset sivut netissä, ja yleensä aina visailutilaisuuksissa on pubit täynnä visailijoita. Jos kysyjänä on itse tietäjä, hän voi käyttää tilaisuutta hyväkseen ja kertoa laajemmin ko.


Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa. Klikkaa ja lue uusimmat jutut!


Myös muunlaiset arvailutehtävät tai taitokisat kiinnostavat. Katso mainos päästäksesi tekemään testin. Tarvitsisin illanistujaisiin listan hyviä tietokilpailukysymyksiä vastauksineen. Ei mitään mahdottoman vaikeita, mutta sellaisia sopivia.


Esimerkiksi: Mikä on MacGyverin etunimi? Minkä värinen on lentokoneen musta laatikko? Tuon tyylisiä kysymyksiä vaikkapa. Isot kiitokset jo etukäteen!


Tietovisan SM:n kysymyksiä ja vastauksia Jostain syystä on herättänyt suurta uteliaisuutta, miten mun taskujallun kanssa kävi lauantain SM-tietovisassa (viittaus edelliseen blogiini). No eipä kehuttavasti. Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi.


Pubivisa on mahtava ja sosiaalinen tapahtuma, jossa pärjää maalaisjärjen käytön lisäksi kotiseututietämyksellä. Kilpailuvietistäkään ei ole haittaa, sillä luvassa on hyvät palkinnot. Suolahden Kari ”Polle” Perälä asuu nykyään Äänekoskella. Baaripähkinä - Suomen suosituin pubivisa. Voit osallistua rentoon visailuun ilmaiseksi 1-hengen joukkueella!


Ilkka Hoviseppä pistettä 2. Alexandra Ryles p. Mainitut hakekoot ruokalippuja infosta. Vilpittömät onnittelumme! Kokosimme tämän kauden Haluatko miljonääriksi -kilpailun kysymykset, joissa kilpailijat ovat turvautuneet oljenkorsiin.


Seuraava tietovisa pidetään Torstaihuoneessa to 17. Testaa tietosi ja selvitä, kannattaisiko kuitenkin vielä kilauttaa kaverille. Kierros palkinnot x 3. Päivän paras palkinto. Kuukausi tilastojen paras. Palkinnot ovat hyviä mutteivät huijaamisen arvoisia.


Kuvaus: x kysymyksen kierrosta elokuva-aiheisia kysymyksiä ja elokuvien tunnusmusiikkeja tai elokuvissa esiintyviä musiikkeja. Me emme toivottavasti ole pubivisojen täyteisen viikon jälkeen suuremmin muuttuneet. Sukellus tietokilpailujen maailmaan oli kuitenkin hyödyllinen. Ennen tätä viikkoa pubivisa näyttäytyi vieraana ja vähän erikoisena illanviettotapana. Trivial Pursuitin pelaaminenkin on useimmiten lähinnä tylsää ja ikävää.


Ja tämä lupaus on siis myös pidettävä, itsellä hiukan huonojakin kokemuksia esim. Ja tietoa pitää antaa niin paljon, ettei jää epäselviä kysymyksiä. Pelko on varmasti jokaisen vakavasti sairaan seuralainen jota mikään tai kukaan ei poista, mutta lieventää voi. Kysymme sinulta kohta muutamia kiperiä kysymyksiä siitä, miten asiat ovat Suomessa. Mutta tämä ei ole ihan tavallinen pubivisa – haluamme sinun kertovan samalla, mistä aiheista olet huolissasi.


Omana pomona olemisessa on roppakaupalla sekä hyviä , että huonoja puolia. Hyvät puolet ovat esimerkiksi aikataulun joustavuus. Vaihtoehtoinasi ovat esimerkiksi osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö ja osuuskunta. Päätökset tehdään yhdessä.


Halin opinnäytetyössä lähdettiin pohtimaan vaihdoksen hyviä ja huonoja. Tietokilpailun kysymystä on laadittu siitä näkökulmasta,. Lasten Visailu - Sekalaiset - Lapsille suunniteltu tietokilpailu.


Helppoja kysymyksiä esim. Kannattaa testata tietosi ja taitosi! Kuka On aku ankan serkku.


HISTORIA vie sinut henkeäsalpaaville matkoille menneisyyteen seuraamaan historian merkittäviä tapahtumia. Fraud Prevention We may use Personal Information for investigations or prevention of fraud or network abuse. Advertising You may see advertisements when You visit our Website.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit