maanantai 27. helmikuuta 2017

Työsuojelu valvontapyyntö

Työsuhdeasioiden valvontapyyntö 1. Työntekijä Sukunimi Etunimi Sähköpostiosoite Puhelinnumero kotiin Puhelinnumero työhön Postiosoite Postinumero ja postitoimipaikka Ammattiliitto Ei ole 2. Työnantaja Nimi Puhelinnumero Postiosoite Postinumero ja postitoimipaikka Toimiala Työnantajaliitto Ei ole 3. Ulkomaisen työntekijän työnteko-oikeuden peruste (doc) V. Työsuojelutarkastaja Katja Savolainen, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, mitä työn psykososiaalisilla kuormitustekijöillä oikein tarkoitetaan? Psykososiaalisilla kuormitustekijöillä tarkoitetaan työn sisältöön, työn järjestelyyn ja työyhteisön sosiaaliseen toimivuuteen haitallisesti vaikuttavia asioita. Haitallista kuormitusta syntyy usein osa-alueiden yhteisvaikutuksesta. Virastopäälliköstä ja hänen esimiehistään on tehty valvontapyyntö Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avi).


Valvontapyyntöä perustellaan sillä, että vaikka virastopäällikön raivokohtauksista ja alaisten nöyryyttämisestä on useasti oltu yhteydessä toimialan johtoon, kaupunki ei ole ryhtynyt riittäviin toimiin. Henkilöstöhallinnon perustavoitteena on, että kaupungilla on ammattitaitoinen, työhönsä motivoitunut henkilöstö, jonka työkuntoa ylläpidetään ja parannetaan työolosuhteisiin, työn sisältöön, työtaitoihin ja johtamiseen vaikuttavalla toiminnalla. Asuntoviranomaistehtävät ovat siirtyneet keskushallinnosta yhdyskuntatekniikan toimialalle 1. Keskushallinto ja sen. Haapasen kohtelusta on tehty valvontapyyntö työsuojelupiirille. Upseeriliiton puheenjohtajan Harri Westerlundin mukaan liiton hallitus on antanut työsuojelupiirille yksimielisen selvityksen, jonka mukaan kantelu on aiheeton.


Riitaa puidaan Upseeriliiton liittovaltuuston kokouksessa tämän viikon lopulla. VÄHEMMISTÖVALTUUTETTU MINORITETSOMBUDSMANNEN Syrjinnän vastaisen neuvonnan alueellinen kehittäminen Kokemuksia neuvontapalvelujen toteuttamisesta sekä tuloksia. Rautavaaran kunnan toiminnasta valvontapyyntöjä – AVI tutkii mahdollista häirintää.


Ulla-Riitta Parikka, asianajaja, varatuomari. STOP työpaikkakiusaamiselle! Mikäli jostain syystä uudet sopimukset tehtäisiin, tulee olla tarkkana, että sopimuksen sisältö säilyy entisenlaisena, eikä siihen tehdä heikennyksiä. Uusi työsopimus kannattaa ehdottomasti tarkistuttaa luottamusmiehellä. TYÖSUOJELU Sosiaali- ja terveysalalla työhön liittyviä riskitekijöitä on paljon.


SuPerin valvontapyyntö AVI:lle ja Tampereen kaupungille. Ikipihlaja Pappilanpuisto tarjoaa tehostettua palveluasumista. Asiakkaina on vähintään keskivaikeasti muistisairaita asukkaita, jotka vaativat jatkuvaa lähihoitajan ohjausta. Yksikössä tulisi olla kolme yöhoitajaa, jotta jokaisessa kerroksessa olisi oma hoitaja.


Iisalmen museoissa tapahtuu! RONSKI HUUMORI voi olla kiusaamista s. POHJOIS-KARJALA ensihoidon edelläkävijä s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit