keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Suomen yritysrekisteri 2018

Asiakaspalvelumme hiljenee joulunviettoon perjantaina 21. Palvelemme jälleen torstaina 27. Toivotamme hyvää joulua asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Aihealueelle kuuluvat yritysten tilinpäätöksiä, yrityksiä, yhteisöjä ja niiden toimipaikkoja kuvaavat tilastot sekä liiketoiminnan kuukausikuvaajat. Kauppalehden Yrityshausta löydät kaikki tarvitsemasi ajankohtaiset yritystiedot kuten taloustiedot, yhteystiedot ja rekisteröinnit.


Suomen yritysrekisteri 2018

Yrityshaun yritystietokannasta löydät kaikki suomalaiset yritykset. Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus. Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta.


Tutustu hakuohjeeseen. PRH pitää yhdistysrekisteriä, johon merkitään rekisteröityjä yhdistyksiä koskevia tietoja. Patentti- ja rekisterihallitus. Sivun meta description. Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kuopio, ja pääasiallinen toimiala Markkinointi ja myynninedistäminen.


Suomen yritysrekisteri 2018

Viralliselta nimeltään yhtiö on Talent CC Oy. Liikevaihto laski 5. Uusyrityskeskuksissa sinua palvelevat yritysneuvojat, joilla on pitkä kokemus yhteistyöstä aloittelevien yrittäjien kanssa. Meiltä saat ajantasaista tietoa sekä apua yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen. Kunnallisveroprosentit vaihtelevat kunnittain.


Mukana ovat myös valtion virastot, kunnat ja kuntayhtymät. Sosiaalisten yritysten rekisteriin on 4. Rekisteriin merkityt yritykset. Annanpura Oy, Helsinki, toimiala. Luonnontuotealan yrityksiä ja luontoyrittäjiä eri toimialoilta. Henkilökohtaiset sähköpostit.


Suomen yritysrekisteri 2018

Luonnollinen henkilö saa §:ssä tarkoitettuja toimintojaan varten yhden yritys- ja yhteisötunnuksen, joka on pysyvä. Luonnollisen henkilön yritys- ja yhteisötunnus pysyy muuttumattomana silloinkin, kun elinkeinotoiminnan lopettamisen jälkeen toiminta myöhemmin aloitetaan uudelleen joko entisellä tai uudella toimialalla. YTJ-yrityshaussa voit hakea yritysten perustietoja Y-tunnuksella. Yritysten ja yhdistysten tietojen hakeminen on maksutonta.


Samassa veneessä ollaan. Sain kirjeen perintä yritykseltä Itrum Justitia Oy toiminimelleni tänään 25. Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry. Itse lasku oli päivätty 24.


ProKaivos on suomalainen kaivosalan uutispalvelu ja yritysrekisteri. Insinööritoimisto Savolainen Oy on yli vuotta vanha, vakaasti kasvava rakennusalan asiantuntijayritys, joka tarjoaa rakennusalan suunnittelu- ja konsulttipalveluita. Näistä suurin osa on ammattiin ja elinkeinoon, vapaa-aikaan, kulttuuriin, poliittiseen toimintaan sekä sosiaali- ja terveysalaan liittyviä. Maakunnan järjestöjen lukumäärä kunnittain on kuvattuna oikealla.


Yritysrekisteri on näköalapaikka talousalueella toimiviin yrityksiin, ja toimitilarekisteri sisältää tiedot talousalueen vapaista liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastotiloista. Tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse numerosta. Tilastokeskus on 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit