maanantai 13. helmikuuta 2017

Lidl lihapiirakka

Lidl lihapiirakka

Lihapiirakka riisillä ja naudanlihalla täytetty suomalaisen grillikulttuurin helmi. Lidl on mittakaavassaan paistopisteiden ehdoton edelläkävijä Suomessa. Meillä on mukavasti pullat uunissa, kun puhutaan monipuolisuudesta.


Tarjoilemme nimittäin lähes vakiotuotetta, joiden lisäksi valikoimassamme on lukuisia vaihtuvia sesonki- ja erätuotteita. Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Perinteisessä lihapiirakassa jauheliha-riisitäytettä on levitetty lihapiirakan sisälle, taikinataskun väliin. Suomalaisnaisen ostamissa lihapiirakoissa lihaa ei kuitenkaan näytä olevan kuin aivan minimaalinen, juuri ja juuri paljaalla silmällä erotettava määrä.


Niinpä IS:n testin makuraatiin valikoituikin kuusi lihapiirakan ystävää: ylipalomies Reijo Alanko-Luopa, palomies Panu Koski, sammutusmiehet Tapani Jyllilä ja Jarkko Koskela, palotarkastaja Jaakko Koski sekä naisvahvistuksena opettaja-muusikko Mari Luomala-Kulkula. Sinappia, ketsuppia ja muita kastikkeita ja lisukkeita saa olla sen verran, että käärepaperi saa hädin tuskin pidettyä ne sisällään ja poissa takin rinnuksilta. Elävä herätyskellomme tuuttaa pinnasängystä aamukuudelta. Ensimmäisenä aamutoimena avaan Instagram feedin.


Seinäjokelainen, kaljupäinen, kahden lapsen isä. Liha-riisitäytteinen Pirkka lihapiirakka on laktoositon ja kätevä lämmittää nopeasti mikrossa. Ruokaisamman vaihtoehdon saat lisäämällä lihapiirakan väliin nakin tai makkaran.


Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen. Meiltä saat aina tuoreimmat tuotteet. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto kaupasta. Muut koot: annos - 298kcal, 1g - 298kcal, unssi - 85kcal, lisää.


Tätä lihapiirakkaa tehdään varmasti monessa perheessä, eikä tässä sinällään mitään erikoista olekaan. Mutta jostain syystä se kuului tiiviisti lapsuuteni jouluihin. Idea oli vain se, että aatonaattona, kun kaikki hommat oli tehty ja kuusikin koristeltu, niin sitten. Ei niissä nyt yleensäkään ole juurikaan teelusikallista enempää lihaa, parempi kun laittaisivat vain riisiä. Joulunaikaan voi tehdä voitaikinasta uunissa hyvää lihapiirakka.


Sosiaalinen media saattaa tehdä noloista kömmähdyksistä nopeasti viraalihittejä. Eilen ja tänään keskusteluihin on noussut kuva Lidl -kauppaketjun lihapiirakoista, joissa ei ollut lihaa nimeksikään. Kuvassa on halkaistu lihapiirakka , mutta lihaa piirakassa on mitättömän vähän. Voisiko jatkossa lihapiirakkanne sisältää hiukan edes lihaa, nainen kirjoitti.


Lidlin uusi juustohampurilainen on herättänyt julkisuudessa keskustelua, sillä aiemmin ruokakaupoissa Suomessa ei vastaavaa ole nähty. Onko burgeri hintansa väärti? Viihdesivusto Iltamakasiinin päätoimittaja teki makutestin Espoon Niittykummun Lidlissä.


Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Kotimaa, ulkomaat, työelämä, talous ja politiikka.


Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! JUURI NYTHurja Ciara-myrsky riepottelee Eurooppaa – useita urheilutapahtumia peruttu: ”Emme voi taata fanien turvallisuutta” JUURI NYTAntti Rinteen kommentti hämmensi tentissä – Kiertelee nyt, mitä tarkoitti Antti Rinteen kommentti hämmensi tentissä – kiertelee nyt, mitä tarkoitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit