tiistai 21. helmikuuta 2017

Boomi tenttiarkisto

Viimeisin päivitys arkistoon tapahtui 29. Helsingin Yliopiston Kemistit ry:n ylläpitämä tenttiarkisto. Blanko ry:n tenttiarkiston lähdekoodi. Tenttiarkisto tite.


Staabi ry on Tampereen yliopiston hallintotieteitä opiskelevien ainejärjestö. Järjestämme hallintotieteiden opiskelijoille monenlaisia tapahtumia, ajamme opiskelijoidemme etua yliopistossa ja edistämme suhteita työelämään. Warrantti ry on Vaasan yliopiston kauppatieteilijöiden ainejärjestö. Olemme kansallisesti toiseksi suurin kylteriyhdistys ja toimintamme kattaa kylterin opiskeluajan eri vaiheet.


Tosineen tenttiarkisto sisältää historian kurssien vanhoja tenttikysymyksiä. Arkisto on kaikille opiskelijoille avoin ja sen tarkoitus on auttaa opiskelijoita. Turun KY eli Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry on Suomen eturivin opiskelijärjestö. Turun KY on Turun yliopiston Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden järjestö. Boomin tarkoitus on palvella jäsenistöään ja ajaa jäsentensä etuja opiskeluun liittyvissä asioissa.


Toiminnan muotoja ovat muun muassa erilaiset opintoihin tai osaamisen kehittämiseen liittyvät tapahtumat, kuten mentorointi, sekä tietysti uusien opiskelijoiden tutorointi. Lisäksi boomareiden kokoama laaja tenttiarkisto on helposti saatavilla netissä. Kenties vielä edellä. Koska Indecs on melko pieni kilta, pyrimme tekemään mahdollisimman paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta tapahtumien osallistujamäärä nousisi ja tapahtumissa tapaisi uusia ihmisiä.


Hämeenkadun Appro ( Boomi , lokakuu) Suomen suurin opiskelijatapahtuma, jossa keskustan baareista kerätään suoritusleimoja. Aiempina vuosina ollut kolmenlaisia lippuja, jotka eroavat jatkopaikaltansa. Lue lisää tapahtuman nettisivuilta. Koulussahan on tarkoitus oppia, ei läpäistä tenttiä.


Tästä syystä tenttiarkisto on ihan hyvä olla olemassa, koska sieltä voi katsoa vähän sitä, mitä asioita pitäisi osata. Sitten voi ottaa kirjan ja opetella. Loppujen lopuksi harvassa ovat ne kurssit, joissa samat kysymykset toistuvat vuodesta toiseen.


Yhdistyksen toimintaa ohjaa ja asioita hoitaa Preemion hallitus, johon tällä hetkellä kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä kahdeksan varsinaista jäsentä. Uusimmat tenttikysymyksetkin tosin vuosien takaa - Etusivu on tylsä, ja sillä voisi olla enemmän tietoa yhdistyksestä - Tapahtumakalenterille voisi olla oma linkki sivunavigaatiossa - Sivunavigaatiota on turhaan venytetty, ei oikein toimi ainakaan pienellä näytöllä. Lähettää Boomi ry:n 49.


Gratschev ja Hukkanen. Hyväksyä viimeisimmät sijoituspäätökset taloustoimikunnan ehdotuksen pohjalta. Miettinen TVT:n tapaamisessa 20. Kuusinen ja Raitio laajennetun johtoryhmän kokouksessa 23. Digia hakee jälleen loistavaan asiantuntijaporukkaansa uran alkutaipaleella olevia kehittäjiä tai innostuneita opiskelijoita kasvamaan integraatioasiantuntijoiksi.


HTML size is 103KB, compressed HTML and Text Size are 96KB and 35KB. Boomi ry:n tenttiarkisto Kysymys The development of services marketing theories. What is the most latest idea of marketing science?


Lectures and ZBG) Kysymys Key measurements of service. YLEISTÄ (puheenjohtaja) 1. Not a member of Pastebin yet? , it unlocks many cool features!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit