perjantai 10. helmikuuta 2017

Viisumin uusiminen venäjälle

Viisumityyppi perustuu matkan tarkoitukseen (esim. vapaa-ajan matka tai liikematka) ja vierailun kestoon. E- viisumin käsittelyaika on 1-päivää. Viisumi astuu voimaaan myöntöpäivänä ja on voimassa päivää myöntöpäivästä. Jos passin sivut alkavat olla täynnä, kannattaa harkita passin uusimista ennen matkaa, sillä viisumin lisäksi leimojenkin tulee mahtua passiin.


Tee viisumitilaus sivujemme kautta! Kutsuvana venäläisenä osapuolena käytämme vain. Kauttamme voit tilata kertaviisumit, ryhmäviisumit sekä monikertaviisumit. Hoidamme myös viisumin siirrot sekä ulkomaalaisten viisumihakemukset. Viisumi antaa haltijalleen luvan ylittää rajan tai oleskella maassa.


Meillä on yli vuoden kokemus, joka takaa teille luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Meiltä saa luotettavasti ja joustavasti kertaviisumeita ja vuosiviisumeita. Nyt meiltä myös passikuvat veloituksetta viisumin tilauksen yhteydessä. Tervetuloa toimistoomme kysymään lisää! Viisumeita on saatavilla erilaisiin tarpeisiin.


Sivuiltamme löydät kaiken tarpeellisen tiedon. Ota yhteyttä – me autamme! Täytä tilauskaavake ja toimita tarvittavat asiakirjat saamiesi ohjeiden mukaan. Poliisilaitos voi jatkaa viisumin voimassaoloaikaa Suomessa, jos et voi lähteä Suomesta ja Schengen-alueelta ylivoimaisen esteen tai humanitaarisen syyn vuoksi.


Tällaisia syitä voivat olla esimerkiksi lennon viime hetkellä tapahtuva peruuntuminen tai jos sairastut äkillisesti. Näissä tapauksissa viisumin jatkaminen on maksutonta. Yrityksemme toimii Haminassa, mutta palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa. Viisumien hankinta käy kauttamme todella vaivattomasti, nopeasti ja luotettavasti.


Siirry kohtaan Viisumin uusiminen – Mikäli aito viipyä vain muutaman päivän enemmän, voit harkita viisumin ylittämistä. Hinta ylittämisestä on ennen ollut. Olemme koonneet Britannian EU-kansanäänestykseen ja EU-eroon liittyviä usein kysyttyjä.


Suomalaiset tarvitsevat viisumin Vietnamiin, jos matka kestää yli päivää. Kuvan pitää olla värillinen. Passin on oltava täysin ehjä. Viisumin hakeminen nettisivuiltamme käy vaivattomasti asuitpa missä päin Suomea tahansa. Niin kerta- kuin monikertaviisuminkin saat meiltä nopeasti ja.


Schengen-maiden alueella. Matka majurilta olen enne tilannut, mutta vaikuttaa että on kallis lafka. Mihin siis kannattaa kysely kohdistaa? Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin.


Viisumivelvollisen henkilön osalta laskennassa otetaan huomioon kaikki laskupäivää edeltävänä 1päivän aikana tapahtunut laskutavan soveltamisalaan kuuluva oleskelu riippumatta siitä tapahtuiko tämä esimerkiksi yhden tai useamman, Suomen tai jonkin toisen Schengen-valtion, myöntämän viisumin perusteella. Venäjän matkailun asiantuntijalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit