maanantai 6. helmikuuta 2017

Asuntovaunun paino

Ei varapyörää joka on yhteinen auton kanssa. Elikkä reilusti yli menee paino. PIHLAJAMÄKI JANI 07. Mitään Hummeria en hanki sen takia, että se olisi turvallisin vaihtoehto.


Jos autoni paino ylittää vaunun painon ja muut säädökset täyttyy, niin saa kelvata. Uskoisin, että nyt ollaan ihan eri tasolla kuin pari-kolmekymmentä vuotta sitten, kun eka kertaa hommaa kokeiltiin.

Asuntovaunun vedossakaan auton omamassalla ei enää nykyään ole merkitystä, ellei vedä vaunua museoautolla. Sallitut perävaunumassat löytyvät nykyään rekisteriotteesta , eivätkä ne korreloi mitenkään omamassan kanssa. Mutta missä ihmeessä sellainen rekisteriote on? IKINÄ kuullutkaan sellaisesta. Määräykset : Vaunun paino auton mukaan.


Mikäli kytkentämassatiedot eivät selviä auton rekisteritiedoista, noudatetaan yleismääräystä, jonka mukaan jarruton eli O1-luokan perävaunu saa kuorman kanssa painaa puolet vetoauton omasta eli ilman kuormaa olevasta massasta, mutta kuitenkin enintään 7kiloa. Vedettävän paino ei saa olla yli 750kg. Lataa haluamasi PDF-tiedostot.


Tällä sivulla on esitteet ja hinnastot edustamistamme matkailuvaunumerkeistä.

Omamassa (omapaino) Omamassa tarkoittaa massaa täydessä ajokunnossa ja tavanomaisilla varusteilla varustettuna. Varusteisiin lasketaan mm. Matkailuautot ja asuntovaunut. Vetotilanteen todellinen massa on siis ratkaiseva ja sen pitää olla alle auton rekisteriotteessa määritellyn massan.


Uusissa autoissa perävaunupainot ovat yleisesti nousseet tasolle, joka mahdollistaa ko. Se voi olla hyvin, päättää, mikä malli liikkuja sinun täytyy ostaa. Sinun tulisi olla tietoinen, että mover on silmäillen, voi vetää vaunun kokonaispaino jne, Käyttäydymme tutkimusta asuntovaunun liikkuja voi käsitellä asuntovaunun paino kuormattuna. Jyväs-Caravan tarjoaa kattavan valikoiman uusia matkailuvaunuja.


Hobby, Dethleffs, Kabe ja Poksi. Tutustu valikoimaan sivuillamme! Luulisi, että tuosta vaunusta saisi painoa pois. Vaunun kokonaispaino on suurin sallittu paino itse vaunua ajatellen.


Vetoauton omamassa on pienempi kuin asuntovaunun kokonaismassa. Kuormatun asuntovaunun todellinen paino liikenteessä ei saa ylittää. Renkaiden alta mitattu paino on ratkaiseva.


Jos tiedoissa on ristiriitoja tai eri mallivaihtoehtojen välillä on pieniä eroja, taulukossa on alempi arvo. Monissa tapauksissa nelivetomalleille tai automaattivaihteisille sallitaan taulukossa ilmoitettua korkeampi paino. Palvelemme matkailuautojen ja -vaunujen sekä perävaunujen (ml. esimeriksi venetrailerit) katsastusasioissa ajanvarauksella palvelun sujuvuuden takaamiseksi.


Suomessa sallittua.

In nur wenigen Minuten aufgestellt bietet es einen praktischen Wetterschutz und viele Nutzungsmöglichkeiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit