tiistai 28. helmikuuta 2017

Kampaamo iisalmi nettiajanvaraus

Helppo ja heti käyttövalmis alk. Ajanvarausjärjestelmä heti auki! Ajas-järjestelmillä tehokkuutta. Takaamme parhaat hotellihinnat. Ripsien kestovärjäys min.


Parturi ja kampaamo nettiajanvaraus Hairlekiiniin onnistuu kätevästi sivujemme kautta!

Valitse enintään vaihtoehto. Varaa aika ja tervetuloa! Iisalmi sijaitsee Pohjois-Savossa. Seudulla eletään kahden suomalaisen suurvesistön, Saimaan ja Päijänteen latvasesillä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti.


Olemme suunnitelleet palvelumme niin, että jokaiselle löytyy omanlainen palvelu. Kauneuskeskus Hymy. Vielä ei ole ihan valmista!


Tarkista ensiksi tiedot alta, jonka jälkeen painamalla Vahvista varaus -painiketta varaus rekisteröityy kalenteriimme.

Tervetuloa parturi- kampaamo Marleenaan ! Yhteisiä työvuosia on monia jo takana, ja päätimme jatkaa yhdessä työuraa yrittäjinä. Palvelemme teitä ilolla ja ammattitaidolla. Internet-ajanvarausjärjestelmä käyttöön viidessä minuutissa!


Erittäin monipuoliset kauneuspalvelut Hymy. Panostamme laatuun ja ammattitaitoon! Kampaamopalvelut sisältävät pesun ja föönauksen. Edulliset hinnat kellonajan mukaan Dynaaminen hinnoittelu Leikkaushinnat ovat halvimmillaan aamulla ja värjäyspalvelut puolilta päivin.


Aikaa varatessasi näet palvelun hinnan. Kolmen naisen pitämä parturi- kampaamo ja kauneushoitola Heinolan ydinkeskustassa! Näet ja koet meillä kotoisan , nuorekkaan, viihtyisän ympäristön sekä näet, että tämä on meille muutakin kuin työpaikka!


Näitä ovat esimerkiksi nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Hinnasto Tasohinnoittelumme perustuu työntekijän työkokemukseen ja erityisesti siihen kauanko tämä on työskennellyt meillä Ykköspaikassa. Kaikki työntekijämme ovat osaavia ja lahjakkaita tekijöitä, jotka on valittu meille laadukkaan työjäljen ja hyvien asiakaspalvelutaitojen perusteella.


Hiustalo on ihmisläheinen ja aikaansa edellä oleva hyvän palvelun parturi­- kampaamo ­-tuoteshop -ketjuyritys, jonka liikettä sijaitsevat eri puolella Suomea. Sataman Studio on kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoavien yritysten keskittymä Kuopiossa vierassataman kupeessa. Uniq parturi kampaamo ajanvaraus aika.


Nettiajanvarauksessa pääset katselemaan sinulle sopivia aikoja ilman kirjautumista, mutta varausta tehdessäsi sinun täytyy luoda omat tunnukset palvelussa tai kirjautua sisään facebook-tunnuksillasi.

Teemme jokaisen työmme lämmöllä ja sydämellä. Hyvän olon talossa kosmetologi-, parturi-kampaaja- ja hierojaopiskelijat suunnittelevat ja tekevät harjoitustöitään opettajien ohjauksessa. Tarjolla on monipuolisia palveluja, jotka virkistävät, rentouttavat ja edistävät hyvinvointiasi sekä antavat uutta voimaa jaksamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit