perjantai 3. helmikuuta 2017

Ub kiinteistö

UB :n ainutlaatuisesta rahastovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja sijoittajien erilaisiin tarpeisiin. Etsi sinua eniten kiinnostavat rahastotyypit sekä maantieteelliset markkinat alla olevien luokittelujen avulla. UB :n rahastojen avulla sijoittaja saa kustannustehokkaasti erinomaisen hajautuksen omaisuuslajeihin, joilla on mahdollista madaltaa sijoitussalkun riskitasoa ilman, että salkun pitkän aikavälin tuotto-odotuksesta tarvitsee tinkiä. Jos et ole tilaaja, tilaa näytejakso alta. Tilaa ilmainen näytejakso (viikkoa).


Saat viikossa kaksi uutiskirjettä ja teema-artikkelin sekä käyttöoikeuden sivustollemme. Kiinteistöuutiset-palvelun hyödyt: Alan paras, käyttäjistä on valmis suosittelemaan Markkinoiden ainoa kattava tietopalvelu Saat alan tärkeimmät uutiset ja tiivistetyn mediaseurannan. Laadukkaat OXSA - tuotteet. Rahaston Alexandria Kiinteistö kurssi, Morningstar rating ja analyysi, historiallinen tuotto ja kaavioita Tervetuloa uusille morningstar.


Tutustu tarkemmin muutoksiin ja sivuston uusiin työkaluihin, jotka auttavat sijoittamaan paremmin. Sijoituspolitiikka: UB Smart: Rahaston varat sijoitetaan osakkeisiin globaalisti. Valituista maista ja toimialoista ostetaan yhtiöitä, jotka ovat aliarvostettuja.


Q Kiinteistörahasto-opas. Q Hoivakiinteistöt rahastoon ei oteta uusia merkintöjä 31. Kiinteistö on osa Polaris Business Parkia, jolla on keskeinen sijainti Turun moottoritien varressa. Etäisyys Leppävaaran juna-asemalle on noin kilometriä.


Maaliskuussa tiedotettujen sijoitusten jälkeen rahasto sijoitti huhtikuussa päiväkotihankkeeseen Kaarinassa, jossa UB Suomi Kiinteistöt rakennuttaa Pilke Päiväkodit Oy:lle uutta päiväkotikiinteistöä. Rakennuslehti kertoo kaiken olennaisen tiedon rakennusalan ajankohtaisista trendeistä ja suhdanteista. Myös alan uudet innovaatiot ja tuotteet ovat esillä jokaisessa lehdessä, samoin kuin normien ja säännösten muutokset. Rahasto tarjoaa sijoittajalle mahdollisuuden sijoittaa likvidisti ja hajautetusti kiinteistöihin ja välttää mahdollisimman tehokkaasti osake- ja korkomarkkinoiden aiheuttamaa vaihtelua.


Lea on aiemmin toiminut instituutiomyynnin johtotehtävissä mm. Mandatum Omaisuudenhoito Oy:ssä ja viimeksi Danske Bank Asset Managementissa. Hänellä on yli vuoden kokemus pääomamarkkinoista. Koulutukseltaan hän on lakimies Helsingin yliopistosta.


OXSA - suunnittelee ja valmistaa nykyaikaisilla menetelmillä maatalous- ja metsäkäyttöön tarkoitettuja tuotteita kuten etu- ja takakauhoja, lumilinkoja sekä peräkärryjä. Sijoittamalla UB Smartiin sijoittaja saa yhdellä rahastolla laajasti hajautetun salkun, jonka tuotto-odotus on varsin hyvä ja riski - taso kuitenkin maltillinen. UB Smart on erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisille osake- ja joukkolaina-markkinoille sekä reaaliomaisuuteen. UB Suomi Kiinteistöt on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoituksiin keskittyvää rahastovalikoimaa, johon kuuluvat kiinteistöihin ja metsäomaisuuteen sekä kiinteistö - ja infrayhtiöiden. Erikoissijoitusrahaston UB Suomi Kiinteistöt strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa.


Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin lukeutuvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Ei vuoronumeroita, vaan henkilökohtaista palvelua sijoitussummasta riippumatta. Autamme löytämään tarpeisiisi sopivat ratkaisut, oli tavoitteenasi pitkäaikainen säästäminen tai markkinatilanteeseen sopivien sijoituskohteiden löytäminen. Rahaston sijoitustoiminnan tavoitteena on tuotto, joka vastaa vähintään Suomen osakemarkkinoiden keskimääräistä tuottoa, mutta keskimääräistä alhaisemmalla riskillä. UB on reaaliomaisuussijoittamisen.


Pörssin pienet yhtiöt -tilaisuus 9. Liitteen III mukainen. Voit antaa eQ:lle myös täyden valtakirjan salkun hoidettavaksi. Varainhoito­ratkaisut-sivulta näet kuvaukset eri tuotto- ja riski­tason salkuista, joita hoidamme asiakkai­llemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit